TV-Rehberi Yaprak Dökümü Türkiye'yi gözyaşına boğdu!

Yaprak Dökümü Türkiye'yi gözyaşına boğdu!

29.12.2010 - 23:41 | Son Güncellenme:

5 yıldır Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olmayı başaran Yaprak Dökümü, izleyiciyi şoke eden bir final ile ekranlara veda etti.

Yaprak Dökümü Türkiyeyi gözyaşına boğdu

Neclanın eşinden ayrılmasıyla hamile olduğunu öğrendiğimiz, Sedef'in nikahı ve Şevket'in hapishaneden çıkışı ile izleyiciye güzel dakikalar yaşatan final bölümüne Ali Rıza Bey'in ölümü damgasını vurdu. Ali Rıza Bey'in ölümü ile yıkılan Tekin ailesi son yapraklarını da dökerek Trabzona yerleşmeye karar verdi. Necla ve Leyla'nın sarılma sahneleri ve dizinin ilk bölümlerine yapılan dönüşler ile duygu dolu dakikaların yaşandığı Yaprak Dökümü'nün final bölümü izleyicilerden bakın nasıl tepkiler aldı...

İşte Yaprak Dökümü'nün finali için Twitter'da yapılan yorumlar...



CRaFTY_35 RT @muratturker_: yaprak dökümü'nde trabzon'a trenle gitmeleri de enteresan.en fazla samsun'a kadar tren var gözünün yaşına bakmaz adamı samsun'da sallarlar:)

agokceel herşeyin sonu insana hüzün verir,yaprak dökümü de öyle oldu,ilk defa izlediğim günü hatırlamıyorum bile,keşke anneannem de görseydi sonunu:(

Haberin Devamı

neslidiyebiri He bu arada,aşkı memnu matmazelliğinden yaprak dökümü gişe görevlisine düşmüşün Deniz Hanım.En çok da sana ağladım.

endoplzmk1kulm aşkı memnu ile yaprak dökümü arasındaki fark birinde 2 diğerinde 1 ölü benzerliği ise boş odaları anılarıyla gezdirerek noktayı koyması

sappykurt RT @kurbaapirens: Yaprak Dökümü'nden şok edici, saç yoldurucu, inme indirici final cümlesi: Bir sezon daha sizlerleyiz.
balizzaa yaprak dökümü sayesinde ağlayarak bayağı bir rahatladım doğrusu..........

CanPetekDncz RT @Aysell_: Evet yaprak dökümü efsanesi de bitti..resmen hüngür hüngürdüm....buruktu çok..alışmışız 5 yıldır

gzmmtltrk yaprak dökümü gibi bir diziye de bu final çok yakıştı herşey mükemmeldi..

ip3q19 "Ali Rıza Tekin (Yaprak Dökümü) - Diziyi 3 kalp spazmı, 2 kalp krizi, 1 inme, şeker hastalığı ve hipertansiyon ile tamamlamış karakter."

Haberin Devamı

_haticebicer_ RT @Mmert1: Yaprak dökümü gerçekten de acıklı bitti ,hüzünlendim.Ama ali rıza bey'in 6 yıldır türlü belaya karışıp eline diken batıp da ölmesi ironik.

Ne anladim ben bundan. Yaprak dökümü bitti oyle bir gecer zamanki basladi. Durmak yok ağlamaya devammmm

Tuche85 Yaprak dökümü benimde yaprağımı döküverdin ağlarken...sonunda bittii keşke bitmeseydi.