Vitrin Ayaklarınıza özgür bırakın

Ayaklarınıza özgür bırakın

29.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ayaklarınıza özgür bırakın

Ayaklarınıza özgür bırakın


Bir taban bir banttan oluşan terliklere ödediğiniz para sizi şaşırtmasın. Onlar moda, çok moda. Hem rahat hem şık. Hala bantlı bir terliğiniz yoksa şimdi almanın tam zamanı


       Bu yılın ayakkabı modasında ince bantlı, hafif topuklu modeller özellikle de terlikler var. Tek bantlı, çift bantlı, önü kapalı ya da açık gibi çok çeşitli modellerde sunulan terlikler ayakkabı modasına damgasını vurdu. Eskiden sadece evde giyilen terlikleri bu sene çok şık davetler de bile görmek mümkün. Hem spor hem de abiye tarza hitap eden terlikleri canlı renkler göze çarpıyor. Rahat ve kullanışlı tasarımların ön planda olduğu ilkbahar - yaz koleksiyonlarında süet, kösele, nappa deri, buruşuk rugan, pony, antilop, vidala deri malzemeler kullanılmış. Spor ve günlük ayakkabılarda lila, fuşya, pembe,turuncu, oliv renkler bu yıl ayakları süslüyor. Abiye modellerde ise siyah, beyaz, bej ve kırmızı renkler kullanılmış. Abiye modellerde pullu, payet işli, parlak kaplamalı açık tasarımlar siyah, bej ve kırmızı renklerde kullanılmış. Geçen sezonun yüksek topuklu ayakkabıları bu yıl yerini düz tabanlı ayakkabılara bıraktı.
       Abiye modellerin yanı sıra günlük rahat kullanım için spor modeller, deniz, plaj terlikleri, sandaletler bayanlar tarafından en çok tercih edilen modellerden. Önü açık, tek bantlı ya da çift bantlı, parmak arası, şeffaf, hasır terlikler bu yılın modasını yansıtıyor. Hem bayan hem de erkekler ayakkabılarında kullanılan yılan derisi bu yılın ilginç ve şık modelleri arasında yerini aldı. Jean kumaşlı açık ayakkabı ve terlikler ise gelecek yılın modasından haber veriyor.



       *Yüzde 30'a varan indirimler mevcut