15.01.2023 - 10:26 | Son Güncellenme:
The Japan Times, oyun gündemini derinden sarsan bir haber yayınladı. Hırsızlık ilk olarak Nintendo Life'ta ortaya çıkarken, The Japan Times'ın makalesinde Tokyo Büyükşehir Polis Departmanı'na dayandırılan kaynaklarda Tokyo'nun Akihabara bölgesindeki "çok sayıda" mağazanın 2022'nin ikinci yarısından itibaren gece yarısı soygunlarına nasıl kurban gittiği açıklandı.
Aralık ayında yapılan bir soygunda, toplam 8,5 milyon yen (yaklaşık 65 bin dolar) değerinde 60 adet kart çalındı. Bu olay, 2022'nin yazından itibaren gerçekleşen beş oyun kartı soygunundan sadece bir tanesi.
HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.