Vitrin JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea

30.05.2022 - 13:12 | Son Güncellenme:

İstanbul'un büyüleyen güzellikteki Marmara Denizi kıyısında açılıyor

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea

Huzur veren Marmara Denizi ile çevrili JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea, İstanbul'un sakin semti Ataköy'de misafirlerine zihni, bedeni ve ruhu besleyerek dönüştüren şık bir konaklama deneyimi sunacak.

Haberin Devamı

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, mutfak ekibinin kullanımı için yetiştirilen organik bitkilerle dolu JW Garden'dan aktif fitness ve wellness derslerine; heyecan verici introspektit tasarımına kadar konuklarının deneyimine bu bütünleştirici yaklaşım ile temsil ediyor.

İlham Verici Tasarım

Londra merkezli KCA İnternatlonal tarafından tasarlanan otelin estetiği Türkiye'nin canlı kültürel dokularından ilham alıyor ve bunu JW Marriott markasının dingin duyarlılığıyla birleştiriyor. Lobideki uçan halı temalı sanat eseri geleneksel Türk el sanatlarına saygısını modern bir dokunuşla ifade ediyor. Sanatçı Knhuan Chew tarafından özel olarak tasarlanan aydınlatmalar Türk kültürüne çağdaş bir yaklaşımın izlerini taşıyor. Lobide yer alan huzur verici havuzlardan saklı köşelerde misafirleri bekleyen bahçelere kadar, otelin her köşesi sakinliğe adım atmak isteyen misafirle için eşsiz fırsatlar sunuyor.

Haberin Devamı

Bütüncül Sağlık İçin Bir Cennet

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea'nin her bir detayı misafirlerin sağlığı ve mutluluğu göz önünde bulundurularak tasarlandı. Hem bedeni hem ruhu besleyen eşsiz bir atmosfer arayan misafirler, İsviçre'nin dünyaca ünlü güzellik markası La Vall & e SPA'nın Türkiye'deki merkezinde özel bakım ve uygulamalarla kendilerini şımartabilirler. Bu huzur dolu vaha, misafirleri sekiz uygulama odasını, ayrıcalıklı VİP bakım odasını, özel jakuziyi ve sağlık paketlerini deneyimlemeye davet ediyor. Otelde aynı zamanda açık ve kapalı sonsuzluk havuzları, çocuk havuzları ve modern dokunuşlu Türk hamamları bulunuyor.

“İstanbul’da rafine ve şık lüksü yeniden tanımlıyoruz”

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea

Otelinizin genel tasarımları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Otelimizi oluşturan farklı mekanları ön plana çıkaran rafine ve şık bir yorumla Marmara Denizi'nden ilham alınmış, buradaki Turkuaz ve toprak tonlar kullanılmıştır.

Otelinizdeki sanat eserleri için ilham kaynağı nedir?

İstanbul'u keşfetmeye gelen misafirlerimizin, bu güzel şehri ve oteli tekrar tekrar görme arzusu yaratmak ve unutulmaz bir izlenim bırakmak için otelimize özel imza sanat eserleri bulunmaktadır. Otelimizin iç tasarımını yapan KCA International'dan sanatçı Khuan Chew tarafından tasarlanan ve Lasvit tarafından hayata geçirilen eserlerin en önemlisi, misafirlerimizi lobide karşılayan “Uçan Halı'dır. Misafirlerimizi şaşırtmak ve Türk el sanatına modern bir dokunuşta bulunmak amacıyla tasarlanan eser, otelimizin önemli simgelerinden bir tanesidir.

Haberin Devamı

Balo salonu alanını tasarımı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Denize açılan ve direkt gün ışığı alan Balo Salonu ve Fuaye Alanı iç tasarımı; boğaz, Marmara Denizi ve deniz yaşamından esinlenilmiştir. Özellikle Marmara Denizi'ndeki balıkçılıktan ilham alan Khuan, Balo salonun fuaye alanındaki tüm aydınlatmaları balık ağları şeklinde tasarlamıştır. Bu modem yorum, organik yönlü formlar, üç boyutlu seramik duvar resimleri, suyu ve gökyüzünü temsil eden reflektif metalik duvar kaplamaları sadelik, özüne dönüş gibi temaları işlemektedir.

Otelin spa alanı tasarlanırken neler göz önünde bulunduruldu?

Haberin Devamı

Spa alanlarımız yerel coğrafi bölgelere ince bir referansla bağlantılı duyarlı bir incelikle tasarlanmıştır. Markamızın önemli pilarlarından olan minfulness ilkesi de akılda bulundurularak hayata geçirilen bu alan, misafirlerin zihnen, anda Kalarak bedenlerini besleyerek ve ruhlarını yeniden canlandırarak kendilerini bütün hissetmeleri için tasarlanan bir cennet.

Binanın tasarımı ve JW Marriott markasının iş birliği hakkında neler söyleyebilirsiniz?

İstanbul'a olan bağlılığımız ve otelimizin benzersiz Marmara Denizi kıyısındaki konumu; JW Marriott markasının bulunduğu konuma duyarlılığıyla birleştirildi. Otelimizin tüm tasarımı, misafirlerimizin bu duyarlılıkla kendini bulması için oluşturulan bir vaha olarak tasarlandı. İstanbul'un yoğun trafiğinden uzaklaşmak ve kendisiyle yeniden buluşmak isteyen hem lokal hem de uluslararası misafirlerimiz için JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea, İstanbul'da rafine ve şık lüksü yeniden tanımlayacak.

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea Genel Müdürü Volkan Öztürkler