Vitrin Milenyum hediyeni ara - bul

Milenyum hediyeni ara - bul

25.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Milenyum hediyeni ara - bul

Milenyum hediyeni ara - bul
Yasin Kesen Gün saydığımız milenyum için hediye hazırlıklarımız da son hızla devam ediyor. Sevdiklerine internetten hediye sipariş etmek isteyenler için yerli bir site olan arabul.com'un sanal alışveriş merkezini dolaştık. Online alışveriş yapan yerli site açılışlarının sürdüğü bugünlerde sanal ortamda açılan alışveriş merkezleri de oldukça arttı. Arabul.com'un açtığı merkez bütün milenyum alışverişinizi yapabileceğiniz kadar mağaza ve hediye çeşidi içeriyor.

Milenyum hediyeni ara - bul
  • Online çiçekçiler

  • Çiçek özel günlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en güzel seçenek. Açelya, Azenet, Botanik, Secret, Tropikana adlı beş farklı çiçekçinin bulunduğu sanal pasajda çok sevimli buketler ve aranjmanlar sunuyor. Botanik'ten sevdiklerinize adlı bölümde ilginizi çekebilecek hazır aranjmanlar yer alıyor. "Gizemli Kalp", "Kalbim Sensin", "Kalplerin Harmonisi", "Manolyalı Güzel", "Mistik Pot", "Platonik Aşk" adlı sevgi temalı aranjmanlar 17 milyon 500 bin ila 25 milyon arasında değişen ücretlerle siparişlerinizi bekliyor.

  • Teknoloji ürünleri

  • Bu sanal pasajda 15 mağaza bulunuyor. Milenyum alışverişiniz için bu pasajda ilginizi çekebilecek mağaza www.millenniumway.com. Bu mağazada müzik, film, playstation ve elektronik cihaz aksesuvarları gibi bölümlerde yüzlerce ürün satılıyor.

  • Saat ve takı

  • Bu pasajda yer alan en büyük mağazası Aydın Saatçilik'e ait. Seiko, Pulsar ve Lorus markalı saatlerin bütün modellerinin satışa sunulduğu mağazada sevdikleriniz için seçebileceğiniz bir model mutlaka vardır. Bizim ilgimizi en çok Seiko Airpro adlı model çekti. Alışılmış tipteki modellerden farklı bir çizgide ve renkli bir model olması milenyum hediyesi olarak tercih etmenizde rol oynayabilir. Bazaar54'te ise Mediteranean, Anatolian, Ottoman, Aspendos ve İstanbul Elegance adlı koleksiyonlarla birbirinden güzel takılar sergileniyor.

  • Kitap, film, müzik

  • Milenyum armağanı olarak çeşitli kültür ürünlerini tercih ederseniz bu bölüm sizin için. CD ve DVD filmleri bu bölümde yer alan 20'den fazla mağazayı dolaşarak seçme imkanınız var. Küçük dostlarınız için de yine bu bölümdeki mağazaların bazılarından oyuncak siparişi verebilirsiniz.

  • Hediyelik eşya

  • Bu pasajda 11 mağaza bulunuyor. Hediyelik eşya mağazaları arasında Minik Japonya sunduğu ilginç hediye seçenekleri ile mutlaka ilginizi çekecektir. Mağazada kimonolar (geleneksel Japon giysileri), porselenler (başta Arita ve İmari) porselenleri olmak üzere birçok özel model), aksesuvarlar (ev dekorasyonunda Japon kültürü), biblolar (Japon ustalar tarafından el işi ile üretilmiş eserler), sandaletler (zoriler, settalar; gündelik yaşamda kullanılan Japon terlikleri) arasından birçok hediye seçebilirsiniz.

  • Giyecek
    Detar Shopping Center, Internet Bazaar, NetBebe, Ofra, Silk & Cashmere ve Ten, bu bölümdeki mağazalar. Silk & Cashmere'de ipek ürünlere yeni sezon ürünleri eklenmiş. Tokyo serisi bu yeni modellerde ağırlıklı olarak yer alıyor ve 22 milyon 500 bin liradan başlayan ücretlerle satışa sunuluyor. Ten ise milenyum serisi olarak hazırladığı yeni iç çamaşırı ürünlerini sanal mağazasında beğeninize sunuyor.
    yasinkesen@birikim.net
  • Yazarlar