VitrinMilliyet Mimarlık dergisi sektöre farklı bir bakış açısı sunuyor

Milliyet Mimarlık dergisi sektöre farklı bir bakış açısı sunuyor

24.09.2021 - 19:31 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık dergisi; 26 Eylül Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte mimarlar, iç mimarlar, yapı sektörü profesyonelleri, akademisyenler ve öğrencileri sektördeki en güncel bilgilerle buluşturuyor.

Milliyet Mimarlık dergisi sektöre farklı bir bakış açısı sunuyor

 

Mimari, tasarım ve yapı sektörünün nabzını tutan Milliyet Mimarlık dergisi, dokuzuncu sayısında da tasarım, mimarlık ve kent gündemine dair en güncel gelişmeleri paylaşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

İlgiyle takip edilen Milliyet Mimarlık dergisi yeni sayısında; Uygur Mimarlık tarafından kentsel değeri irdelenerek tasarlanan Atatürk Kültür Merkezi Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu’nun 29 senelik sıra dışı hikayesinin ardından, kültürel mekanın kent ile olan ilişkisinin çağdaş bir yorumu olarak Ankara’da kullanıma açılışını aktarıyor. Architects, Urbanista ve mimarlık yanı sıra sanat ve tasarım odaklı ortak çalışma platformu The Circle’ın kurucusu Mimar Selçuk Avcı ile yapılan röportajda iklim krizinin sonucu olan afetleri, mimarların sorumlulukları ve bu krizin gezegenimiz için nasıl fırsata dönüştürebileceğine yer veriliyor. Darc Mimarlık tarafından açık çalışma düzeninde tasarlanan Can Yayınları ofisi, iç mimari sayfalarında detaylarıyla anlatılıyor.

Haberin Devamı

Derginin Eylül sayısı dosya bölümünde; toprak esaslı yapı malzemelerinin, mimarlığın tarihinde olduğu gibi geleceğinde de önemli rol oynayacağı inancıyla, kerpiç kullanılarak üretilen ve farklı bölgelerde yer alan 6 modern tasarımı mercek altına alıyor. Makale kısmında ise bilim adamlarının içinde yaşadığımız yüzyıl içinde makinaların kendi özgür ve bireysel haklarına sahip olacağını dair tahminleri ele alınıyor.

26 Eylül Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek Milliyet Mimarlık dergisine, dijital platformlarda Dergilik ve Milliyet e-gazete uygulamalarından da erişilebilecek.

Milliyet Mimarlık dergisi sektöre farklı bir bakış açısı sunuyor