Vitrin Mudo Garage yeniden

Mudo Garage yeniden

14.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mudo Garage yeniden

Mudo Garage yeniden


Mudo Garage Mağazası yenilenen görünümüyle müşterilerine kaliteli ve değişik ürünleri ucuza sunuyor


       Mudo’nun indirimli ürünler mağazası Mudo Garage’da indirim günleri başladı. Türkiye’nin giyimden concept ürünlere kadar herşeyi bulabileceğiniz outlet’lerinden biri olan Mudo Garage, kaliteyi ucuza alabileceğiniz bir adres. Mudo Garage’de Mudo City ürünlerinin yanı sıra Naf Naf, Chevignon, Consept ve 15 yabancı markanın ürünlerini uygun fiyatlara bulabilmek mümkün. Mudo Garage, 100 bin liradan bir milyar liraya kadar 40 bin çeşit ürünü tek bir mağazada topluyor. Mağaza mağaza dolaşmadan birbirinden değişik ürüne tek bir mağazada ulaşma olanağı sağlanan Mudo Garage, yılın belli zamanlarında stoklar tükenene kadar açık kalıyor. Mağaza, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gezilebiliyor.
       4 bin 500 metrekarelik bir alana sahip olan Mudo Garage, dış cephesiyle gerçek bir garajı yansıtıyor . Mudo mağazaları sahibi Mustafa Taviloğlu, bu yıl kadın, erkek ve çocuk giyimin yanı sıra ev tekstilinden mobilyaya, küçük ev aletlerinden oyuncağa kadar herşeyi Mudo Garage mağazalarında bulunabileceğini belirtiyor.
       Ayrıca evinin bahçesini ve terasını yenilemek isteyenler için bu yıl inanılmaz fırsatlar sunduklarını söyleyen Taviloğlu, müşterilere ‘Mudo Garage’a gidin, görün, alın ‘ sloganıyla sesleniyor.

Garage fiyatları