Vitrin Mutluluğun fotoğrafını çekin

Mutluluğun fotoğrafını çekin

22.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mutluluğun fotoğrafını çekin

Mutluluğun fotoğrafını çekin


Herşey ama herşey pratikleşiyor. Bunun için ne mühendisler, ne teknikerler çalışıyor. Ne için? Hayatımız kolaylaşsın diye... İşte size hiç sorun çıkarmayacak, minik bir düğmeye basmanızla dünyayı avucunuzun içine alacağınız fotoğraf makineleri


       Fotoğraflar, sevdiklerimizle yaşadığımız anların hoş anılara dönüştüğünün en güzel kanıtıdır. Bazıları için ise fotoğraf çekmek vazgeçilmez bir hobidir. Fotoğraf çekmeyi bir yaşam tarzı haline getirenler de her fırsatı değerlendirip hemen makinelerine sarılırlar. Ancak fotoğraf çekmek zor iştir. Diaframı, enstantaneyi, objektifi ayarlayacaksınız ve daha bir sürü değişkenleri gözönünde bulunduracaksınız ondan sonra deklanşöre basacaksınız. Yeni nesil fotoğraf makineleri artık her şeyi kendi ayarlıyor. Otomatik netleme ayarı, odaklama, diyafram ve enstantane ayarları yapan bu makinelerin marifetleri bu kadarla da bitmiyor. Bu makineler kırmızı göz kusurunu giderme, saat ve tarih atma, hatta su altı resim çekebilme özelliğine sahip. Ancak fotoğraf makinesi alırken Türkiye distrübütörü bulunup bulunmadığına dikkat edin.
       Çünkü fotoğraf makinesinde karşılaşabileceğiniz bir sorunu çözebilmek için ithalatçı firmanın yardımına ihtiyacanız olacaktır.
       Canon, Nikon, Pentax, Yashica, Ricoh Türkiye’de tüm onarım ve bakım hizmetleri veren ve distribütörlerinin bulunduğu markalar arasında.