Vitrin Sergi çarpıcı, saat mükemmel

Sergi çarpıcı, saat mükemmel

16.05.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sergi çarpıcı, saat mükemmel

Sergi çarpıcı, saat mükemmel
16 Mayıs 1998

Tag Heuer'in yeni modeli Kirium, Herb Ritts'in çektiği ve 13 atletin çıplak fotoğraflarının bulunduğu sergi eşliğinde ülkeden ülkeye dolaşıyor.

Prestij sahibi spor saatlerin önde gelen üreticisi Tag Heuer'in size iki sürprizi var. Birincisi uluslararası alanda şampiyon olmuş 13 atletin ünlü fotoğrafçı Herb Ritts tarafından çekilmiş çıplak resimleri. İkincisi ise bu resimlerin sergilendiği alanda tanıtılacak olan yepyeni bir saat koleksiyonu; Kirium.
Herb Ritts aralarında tenisin süperstarı Alman Boris Becker, Amerikalı yüzücü Amy Van Dykan (Atlanta'da 4 altın madalya kazanmıştı), Fransız kısa mesafe koşucusu Marie - Jose Perec (3 kez olimpiyat, 2 kez dünya şampiyonu oldu), Japon futbolcu Kazu ve Amerikalı dekatloncu Dan O' Brien'ın (Olimpiyat şampiyonu ve rekortmeni) da bulunduğu atletlerin fotoğraflarını çekerek yeteneğini bir kez daha konuşturdu. Ritts'in fotoğraflarının konusu gibi tanıtılan yeni saat modeli Kirium da cesur ve sağlam, akışkan kıvrımlara ve modern bir cazibeye sahip. Yüksek performans için oluşturulmuş ve aşırı basınca dayanması için yaratılmış bu saat, kendi sınıfının lideri. Bu şampiyonlar da öyle. Siyah - beyaz olan fotoğraflar, mart - nisan 1997'de Miami Beach ve Los Angeles'ta çekilmiş. Hepsi Herb Ritts'in özelliklerini taşıyor. Basit, karmaşa içermeyen, vücudun güçlü hatları ve belirgin şekilleri ön planda, gölge ve ışık oyunlarının mutlaka bulunduğu kareler. Kirium'un tanıtılması, Tag Heuer'in 137 yıllık tarihinde gerçekleştirdiği en büyük ve tek uluslararası halkla ilişkiler kampanyası. Seçkin spor, rekabet ve başarı felsefesini yansıtan sporcuların yaklaşık 40 adet, bireysel, siyah beyaz görüntülerinin bulunduğu sergiyi izleme imkanı yalnızca bir kez gelecek. Sergi 40 büyük metropol şehrin müze ve galerilerinde birer hafta süreyle yer alacak. Gözlerinizi kapatın birbirinden güzel vücutlara sahip kadınlı, erkekli bu atletlerin çıplak fotoğraflarını hayal etmeye çalışın. Başarılı olacağınız konusunda garanti veremeyiz. Birkaçını sizler için yayınlıyoruz. Fakat diğerlerinden de mahrum kalmanızı istemiyoruz. Sergi yarın akşama kadar Kabataş Kültür Merkezi'nde açık; mutlaka gidin, görün. Resimlerdekilerin yanı sıra göreceğiniz bir şampiyon daha var unutmayın. Tasarım harikası ve kalitenin simgesi Tag Heuer saatlerinin yeni modeli Kirium birbirinden güzel fotoğrafların yanında bile kendini gösteribiliyor. Çıplak olmamasına rağmen...

Yazarlar