Vitrin Şile’de butik villa kent

Şile’de butik villa kent

02.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şile’de butik villa kent

Şile’de butik villa kent


Güvenilir, sağlam ve çağdaş olduğu kadar, özenli ve konforlu bir yerde yaşamak isterseniz Şile Kardelen Evleri sizi bekliyor


       İstanbul’a sadece 45 dakika uzaklıktaki Şile’de Kardelen Evleri size huzuru ve mutluluğu vaat ediyor. Yeşille mavinin kucaklaştığı Şile’de İmrendere Köyü Yolu’nda bulunan Kardelen Evleri bir butik villa kent. Herşeyi özenle düşünülen, konforu ve sağlamlığı birarada sunan bu evler, 21 villadan oluşuyor. 9 bin metrekarelik bir alana kurulan villalarda size 170 ve 220 metrekarelik iki seçenek sunuluyor. Villaların giriş katında şömineli bir salon, mutfak, tuvalet ve yakıt odası var. Orta katta üç yatak odası, biri ebeveyn odasında olmak üzere iki banyo ve balkon; çatı katında ise bir şömineli ‘living room’ ile banyo bulunuyor. Duvarlarında 20 santimlik Ytong kullanılan evlerde ısı ve nem yalıtımı sorunu da yok.

       Fay hattına uzak
       Şile, uzmanlara göre fay hattına uzaklığı ile deprem açısından en az riskli bölge olmasına rağmen evlerde sağlamlık unutulmamış. Evlerin temel sisteminde ‘radye general’ temel uygulanmış. Hazır betonun da kullanılması evlerin güvenilirliğini artırıyor. Sağlamlığın yanında konforun da düşünüldüğü Kardelen Evleri’nde iki ayrı yüzme havuzu bulunuyor.
       Evlerin hemen yanındaki Kulüp Kardelen ise tenis kortu, açık hava satrancı, restoran, sinema, sauna, fitness center, bilardo köşesi ve kütüphane olanakları ile burada yaşamayı seçenlere hizmet sunuyor. Şu an 16 tanesi satışta olan Kardelen Evleri teslim şekline, seçilen büyüklüğe ve ödeme şartlarına bağlı olarak 163 - 285 bin dolar arasında alıcı buluyor. Evlerin ödemesinde yarısı peşin verildiği taktirde 12 aya kadar vade de uygulanıyor.
       Tel: (0216) 418 13 60