Vitrin Yeni...

Yeni...

13.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni...

Yeni...


       Tiryaki Türk annelerine!
       Her annenin çay ya da kahve düşkünlüğü vardır. Türk annelerden bahsediyoruz; illa ki! Dolayısıyla, hâlâ hediye alamamış olmak sizi had safhada gerginliğe sürüklediyse, annenize bir fincan hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Böylece, çayından ya da kahvesinden alacağı her keyifli yudumda sizi hatırlayacaktır. İşte size ilginç bir fincan seçeneği: Derishow - Mimarca’da, gümüş halkasında “Seni Seviyorum" yazan fincanlar var.

       Ayakları rahat etsin
       Yılın moda çizgilerini, yeni binyılın doğallık ve trendleriyle buluşturan Defonseca terlik annelerimize rahatlık vaat ediyor. Hem şık hem de kullanışlı Defonseca DX serisi tam annelere göre: Şeffaf, hafif ve estetik... Dişilikle doğallık arasındaki o özel dengeyi yakalamaya özen gösteren kadınlar için üretilen terliklerin sarı, eflatun, turuncu ve siyah renkleri var.

       Makyaj çantası armağanlı
       Kategorisinde dünyanın en iyi markası kabul edilen Delsey’in ilkbahar - yaz 2000 koleksiyonunda yer alan Volume Serisi, yaz boyunca sürdüreceği “Makyaj Çantası Armağanlı Kampanyaösı ile Anneler Günü’nün de en favori hediyelerinden biri olacak. Volume Serisi, imagina kırmızısı, sarı, açık gri ve lavanta gibi değişik renk seçenekleriyle dikkat çekiyor.

       Zor beğenen annelere
       Gözleri kamaştıran yüzük, küpe ve kolyeden oluşan takımlarla Pierre Cardin şimdi de takılarıyla Türkiye’de. Hem de Anneler Günü’nde... Bazılarımızın imdadına Hızır gibi yetişecek yani! Koleksiyonda gümüşün serin yansımaları, taşların sıcak enerjileri dikkat çekiyor. Alaca akik, mercan ve sedef olmak üzere üç farklı taşın kullanıldığı zarif takılar hem yılın modası ile uyum sağlıyor, hem de geleceğe taşınabilecek klasik bir tarz oluşturuyor.

       Annenizi sıcak tutun
       İstikbal, Anneler Günü için hazır. Özel bir günde, sevgilerini özel yoldan anlatmak isteyenler için, özel Hukla Koleksiyonu’ndan “Feeling" ev tekstil serisi güzel bir seçenek. Uyku setinden yatak örtüsüne farklı ürünleri olan Feeling serisi, rengârenk gül desenleri ve doğal pamuklu dokumaları ile anneler için çok farklı bir armağan. İstikbal satış noktalarında bulabileceğiniz Feeling ürünleri sarı, kırmızı ya da pembe gül deseni seçenekleriyle sizleri bekliyor.

       Melek hediyeler
       Sevil Parfümeri Grubu, Anneler Günü’nde özel hediyeler sunuyor. Bir kere 14 Mayıs’a kadar Sevil Parfümeri Grubu mağazalarından 50 milyon ve üzerinde alışveriş eden herkese 925 ayar gümüş bir melek ya da bileklik veya kolye ucuna takılabilen 14 ayar altın kalp hediye edilecek. Ayrıca bugün yolunuz Sevil Parfümeri mağazalarına düşerse ilginç sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz var.

       Club Belköy açılışı yaptı
       1998’den beri Antalya’nın Beldibi mevkiinde hizmet veren Club Belköy, bütün yılın iş stresini atmak isteyenlere, tatil amacı kafa dinlemek, dinlenmek olanlara huzur vaat ediyor. 900 metre uzunluğunda bir sahil şeridine sahip olan şehire en yakın tatil köyünde, Kemer’in çam ormanında ağaçlar arasına serpiştirilmiş iki katlı villalarda konaklayabilirsiniz. Açık - kapalı havuzlar, fitness center, sauna, hamam, su ve kara sporları merkezi, atari salonu, disko, tenis kortları, açık büfe, animasyonlar, klimalı odalar, bar, animasyon da cabası. 1.500 yatak kapasiteli Club Beldibi, “her şey dahil" fiyatlandırma sistemiyle çalışıyor.

       Kalamış’ta yeni bir bar açıldı. Adı: Güverte. Divan Kalamış Marina Brasserie’nin yeni mekânı burası. Öyle bir dekore edilmiş ki, tik ağacından yapılmış yer kaplamalarından hasır oturma gruplarına kadar, kendinizi gemi güvertesinde hissetmenizi sağlamak için her şey düşünülmüş. Bar kısmı da kaptan köşkü şeklinde. Yerli ve yabancı tüm içki çeşitleri mevcut. Güverte, nefis bir günbatımı manzarasına sahip. Üstelik, Divan’ın lezzetli mönüsü size eşlik ediyor. Tam keyif işi!

       Balıkçı Sabahattin’i keşfetmek
       Balıkçı Sabahattin, tarihi İstanbul Yarımadası’nda bir mekân... Cankurtaran mahallesinde, restore edilmiş eski, ahşap bir evde hizmet veriyor. Üç ay içerisinde iki kez The New York Times gazetesine konuk olan makul fiyatlı bu seçkin mekân, taze balık ve mezelerden oluşan mönüsüne bir eski İstanbul mezesi daha ekledi: Midyeli lahana dolması. Bu meze, İstanbul usulü zeytinyağlı lahana sarması lezzetinde, ama tam olarak aynısı da değil; midyeyle birlikte muska şeklinde sarılıyor lahana. Tarifi saklı tutuluyor. Yani, bu “eski ama yeni" mezeyi tatmak için Balıkçı Sabahattin’e uğramak şart!

       Onların bahçesi bizim ‘Bahçemiz’!
       Mega Residence, İstanbullulara güzel bir sürpriz hazırlıyor: Şehrin en kalabalık bölgelerinden olan Nişantaşı’nda, Valikonağı Caddesi’nde, “modern bir kır kahvesi" anlayışıyla hizmet verecek yeni bir mekân açılacak. Haziranda hizmete girecek olan mekân, 08:00’den 24:00’e kadar “soluk aldıracak".