Gamze Ünsal

Gamze Ünsal

a.gamzeunsal@gmilliyet.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Bu yaz en çok keyif aldığım beach club, hiç kuşkusuz Marrakech. Hem gün içinde deniz keyfi yapabilir hem de akşam, ateşlerin dans ettiği ve muhteşem müziklerin sizi bambaşka diyarlara taşıdığı bu yerde harika vakit geçirebilirsiniz.
Mehmet Özener’in 1998’de Barcelona ile başlayan işletmecilik rotası, 2000’li yılların başlarında Outside-Inside, Nicci ve Club Istanbool ile devam etmiş. Bu günkü konseptin doğuşu ise 2007’de, önce kışlık mekan olarak, İzmir Marrakech’in açılışı ile gerçekleşmiş.
1998’den itibaren Barcelona’da beraber çalıştıkları kişilerle yollar hiç ayrılmamış. Sıklıkla ekibinin özenli çalışması ve yüksek performansından duyduğu memnuniyeti vurgulayan Mehmet Özener, bu sene Çeşme’de Genel Koordinatör Süleyman Sirkecioğlu ve 50 kişilik personel ile gerçek bir başarıya imza atıyor.

Aranılan bir marka
Daha önceki işletmelerinde göstermiş olduğu başarıyı “Marrakech On The Beach” ile katlayarak yakalayan Özener, sadece Çeşme’de değil, Ankara ve İstanbul müşterilerinin gösterdiği yoğun ilgiyle, artık Türkiye’de aranılan bir marka haline geldi.
Genelde, şans varsa başarılı olunur zannedilir. Oysa her zaman şans başarının takipçisi olmuştur.
Sorumluluğunu taşıdığı her mekanda, asla işini şansa bırakmadığını belirten Özener’in işletmeleri, öncelikle doğru mekan, doğru adres, doğru ekip, doğru reklam statüsü, doğru yönetim anlayışı mottosu ile hareket ediyor.
İzmir’de eğlence sektöründe, uzun yıllara dayanan tecrübesi bulunan Mehmet Özener, her zaman ilerleyecek yeni bir hedef bulunması gerektiğini, “Hedefe vardım” demenin ya da “Tam oldum” diye düşünmenin, o kişi için “Bitiş” anlamı taşıdığını belirtiyor.
Farklı, hem de çok farklı...
Bir gecede üç bin kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahip olan mekan, İzmirlilerin olduğu kadar İstanbul elitlerinin de uğrak yeri.
Marrakech farklı... Neden mi?
Burada müşterilere, müessese ikramı olarak, günde 70-80 kilo meyve servisi yapılıyor. Siz deniz ve güneşin tadını çıkarırken ikram olarak buz gibi yaz meyveleri geliyor.
Sizi serinletip, ferahlatacak soğuk havlular dağıtılıyor.
Ayrıca güneşlenirken, Çeşme’de başka hiçbir mekanda göremeyeceğiniz, yaklaşık 100 civarı kitaptan oluşan kitaplıktan faydalanabilirsiniz.
Yani, nasıl ki hiçbir başarı tesadüf değildir... Marrakech’in başarısı da tesadüfi değil...
Mimarisini Tarkan Önal’ın üstlendiği beach club’ta ince bir zevkin yanısıra, titiz ve dikkatli bir işletme anlayışının da yansımasını hissedeceksiniz.

Haydi Marrakech’e gidelim!!!
Bu yaz sıcağında, kendinize ve sevdiklerinize bir iyilik yapın...
Meşaleler arasında ve DJ Timur Rinkus’un kanınızı kaynatacak müzikleri eşliğinde, son derece nezih bir ortamda, unutulmaz anılar biriktirin...
Çok ama çok eğlenin...
Yüzünüzde serin esen Çeşme rüzgarı, yanıbaşınızda ışıl ışıl bir deniz...
Yaz bitmeden, çok geç olmadan, hiç vakit kaybetmeden...
Hemen... Marrakech’e gidin...


Neden Marrakesh?
“Öncelikli olarak mekan sahibinin bir soruya cevap vermesi gerekir” diyor Mehmet Özener; “İnsanlar buraya neden gelecek?”
Bu soruya kendini kandırmadan cevap verebilen işletmecinin başarısız olması imkansız...
Aynı soru Marrakesh için sorulduğunda ise;
1: İnsanlar buraya gündüz, rahat, huzurlu, tertemiz bir ortamda, deniz ve güneşin tadını çıkarabilmek için gelir.
2: Yiyecekler ve mekan kalitesi bazında alabilecekleri en üstün servisi almak üzere gelir.
3: Rüya Çeşme gecelerinde, şık ve keyifli bir ortamda dans edip, eğlenebilmek için gelir.