Babalar Günü Hediye Önerileri

7 Haziran 2019

Her yıl Haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan Babalar Günü bu sene 16 Haziran’a denk geliyor. Babalar Günü’nün Pazar olması bu günü daha verimli geçirmenizi sağlıyor. Babalar Günü’nde ne hediye alınır, babamı ne yaparsam mutlu ederim diye düşünenlerdenseniz aşağıda vermiş olduğumuz önerilere muhakkak göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Hayatınızın belki de ilk aşkı için Babalar Günü’nde ne hediye alınır, en uygun Babalar Günü hediye seçenekleri neler merak ediyor olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta kutlanacak olan bu özel gün için hala ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, Babalar Günü’nde ne hediye alınır sorusu için hazırladığımız seçeneklere göz atabilirsiniz. İşte en özel Babalar Günü hediyeleri…

Babanıza hediye almak zorluyorsa ve babanız hediye almaktan hoşlanmayan biriyse, Babalar Günü’nde babanıza annenizle baş başa kalabileceği bir etkinlik ayarlayıp onu mutlu edebilirsiniz. Özellikle babanız hafta sonu

Yazının Devamı

En Trend Mercan Rengi Parçalar

2 Nisan 2019

Her yılbaşında yılın rengini seçen Pantone 2019 için yılın rengini "canlı mercan" olarak açıkladı. Her yıl olduğu gibi yılın rengi en çok moda ve makyaj trendlerinde etkisini gösterdi.

Canlı mercan neon trendinin de etkisiyle özellikle bahar ve yaz aylarına damgasını vuracak gibi görünüyor. Biz de sizler için en sevdiğimiz mercan rengi parçaları seçtik.

Mercan rengini yaz aylarında en rahat beyazlarla kombinleyebilirsiniz. Özellikle beyaz spor ayakkabı trendi etkisini gösterirken. Yazın bronz teninizle şahane bir uyum yakalayabilirsiniz.

Sezonun favori renklerinden bej ile de oldukça lüks bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yazının Devamı