Rezonans Yöntemiyle Kilo Nasıl Verilir?

3 Mayıs 2018

Sevgili okuyucularım merhaba,

Hamilelik ve sonrası derken oğlum 6 aylık oldu ve artık sizlere daha sık deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Her kadın gibi bende doğum sonrası kilomu kontrol altına alamadım. Oğlum Uzay'a karnımdayken başlayan kilo serüveni aslında benım için oldukça sağlıklı gidiyordu. Hamilelik süre boyunca 9 kilo aldım. Oğlum 3,5 kilo doğdu. Hastaneden çıktığımda ve 40 gün lohusa döneminde, aldığım 9 kiloyu vermiştim. 53 kilolarda emzirmeye devam ediyordum. Ta ki oğluşum Uzay emmeyi bırakana kadar. .

Biliyorsunuz ki emzirmek anneler içinde kilo alımını yavaşlatır hatta kilo bile verdirebilir.

Sonrasında elektrikli süt pompasıyla sütümü çekip biberon ile vermeye devam ettim. O esnada bu arada tekrar memeye dönmesi için çok uğraştım. Hala emme sorunlarımız var ama uyuyorken bazı zamanlar emziriyorum. Onun dısında biberon ile anne sütü vermeye devam ediyorum. Bu sorunla mücadele ederken sütüm kesilmemesi için inanılmaz yiyordum. Ve 65 kilo olmuştum. Tutamıyordum. Şeker ve karbonhidrat canavarı olmuştum.

Gel gelelim asıl konumuza:) Doğum sonrası Rezonans yöntemiyle nasıl kilomu kontrol altına aldım ? Nasıl canım şeker ve hamburger istemiyor?

:)

Yazının Devamı

AQUASHINE YÖNTEMİ İLE FONDÖTEN KULLANMAYA ARA VERİYORUZ!

27 Şubat 2017

Son yıllarda en önem verdiğimiz konulardan biri, şüphesiz sosyal medyadaki fotoğraflarımızda, video'larımızda nasıl ''en kusursuz ve en güzel'' görüneceğimiz sözkonusu. Sadece sosyal medyada değil, günlük yaşamda da rahatlıkla kullanabileceğimiz Aquashine uygulaması ile filtresiz güzelliğin öncüsü diyebiliriz.

Blogger day etkinliğinde tanıştığım, Clinimed Dermatoloji, Medikal Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği'nde uygulanan aquashine, mevsimin yıpratıcı etkilerine maruz kalmış, mat ve nemsiz cildimize adeta bir ilaç gibi gelecek. 3 seans sonrası daha faydalı nemli ve aydınlık bir cilde sahip oluyorsunuz. Güneşli ve sıcak havalar başlarken fondöten ve kapatıcı kullanmadan nemli, ışıltılı bir cildim olacağı için şimdiden çok mutluyum.

Aquashine içerisinde; Hyaluronik asit, vitaminler, aminositler,antioksidanlar birleşerek cildimize ışıltı ve nem kazandırıyor.

Aquashine uygulaması nasıl yapılıyor?

Cilde enjeksiyon yoluyla cilt altına uyguluyorlar. 15 günde 1 3 seans yapılır ise canlı ve aydınlık bir cilt yapısına kavuşuyor.

https://www.instagram.com/nevaevas/ kısa bir uygulama videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Yüzünüzden ışıltı eksik olmasın..

Nevaeva

Yazının Devamı

Yeni yılda her gün güzel ve bakımlı olmaya hazır mısınız?

13 Kasım 2016

Kasım ayı geldiyse, yeni yıl hazırlıklarına da adım adım yaklaşıyoruz demektir.

Yeni yıl ile birlikte yeni umutlar, yeni planlar yapılmaya başlanır. Yeni yıl motive olmamızda da önemli rol oynar. Yeni bir şeye başlamak, hedefleri gercekleştirmek için inanılmaz bir fırsattır. Benim için yeni yıl demek; ‘’Yeni bir ben, yine bir ben’ demek :)

Gelelim içimizde ki ‘’yeni ben” i ortaya çıkarmaya.

Yapmamız gerekenler listesinde ilk önce hayatımızı hafifletmek olmalı.

Hafifletmek derken bazı şeyleri de hafife almayı öğrenmeli ama kendimizi de ağırdan satmayı ihmal etmemeliyiz.

Mutluluk, huzur ve özgürlük getirecek her türlü iyiliği mutlaka hayatımıza dahil edelim.

Olmazsa olmazlarda ise kendimize vereceğimiz değer !

Bunu bencillik noktasına gelmeyecek şekilde dikkate almalıyız. Kişisel bakım ve bir takım kozmetik destekler bizi daha da bakımlı huzurlu ve mutlu hissettirecektir.

Yazının Devamı

Doğum sonrası: Labiaplasti

13 Kasım 2016

intim Cerrahi (Intimate Surgery)

Labiaplasti, doğum sonrası oluşan şekil bozukluklarının giderilmesinde tercih edilen bir yöntemdir.

Özellikle vajinal doğum sırasında epizyo (vajen kesisi) işlemi de yapılan gebelerde, hem anüs etrafında, hemde vajen girişinde deformiteler oluşabilmektedir.

Kadının özel hayatında kısıtlamaya yol açan bu durumun farkındalığı her geçen gün artmaktadır. Hasta odaklı çözümler, kanıta dayalı tıp ve iyi klinik uygulama prensipleri doğrultusunda, hastaların beklentilerine cevap vermek ve hayata kaldığı yerden devam etmek mümkün.

Geçen yıla oranla %50 artış ile yapılan labiaplasti ameliyatı yüksek memnuniyet oranına sahiptir.

Özbenlik saygısının arttığı labiaplasti işlemi sonrasında hemen her hastanın söylediği ortak ifade: “ artmış güven, rahatsızlığın ortadan kalkması ve hayat kalitesinin artışı”dır.

Peki siz Labiaplasti işlemine aday mısınız?

Eğer, vajen giriminde, olması gerekenden fazla bir doku varsa (hindi ibiği gibi)

Yazının Devamı

Kaş Göz Gerisi Söz

8 Kasım 2016

Kaşın mı yok ? Derdin var!

Kaş tasarımı denince aklımıza gelen birkeç teknikten biri sirayla kil tekniği, dolgu tekniği ve pudra tekniğidir. Bu teknikler arasinda son donemde siklikla adini duyduğumuz ve yildizi birhayli parlayan kil tekniğidir.Kil tekniği dolgu ve pudra tekniğinden farkli olarak kastaki kil olusumlari meydana getirilerek yapılır.

Kaş tasariminda kil tekniği ve bunun hangi yöntemle yapildigi buyuk,="" > Şimdi gelelim bu iste ki en önemli ayrintiya;

Kaş tasariminda kullanılacak olan kil tekniğinin yapilacagi en doğru ve saglikli yöntemi netleştirmek

Burada iki farkli uygulama sekli devreye giriyor

Mikro kalinliktaki kesici uçlu bir kalem yardimiyla pigmentin kesici bölgede tutulup cildi verilecek sekil boyunca keserek yapilan mikroblading işlemidir

Sonuc olarak bakildiginda gunumuz mobil dunyasinda önemli olan tek seans ta bu işlemi gerçekleştirmek ve en konforku hali ile işlem bitimi günlük hayatimiza normal bir sekilde en doğal halimizle dönebilmektir. Bu sebeple geliştirilen yeni uygulama yöntemleri ortaya cikmaktadir.Son dönemde uygulama konforu, uygulama suresi ve tek seansta gerçekleştirilip 2 yila kadar kullanim garantisi olan 4D kas

Yazının Devamı