Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

rdilmen@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı


Fenerbahçe için maç öncesi idari kadroda yaşananlar "YANLIŞ".
Takımın havası ve maça konsantrasyonu "YANLIŞ".
Tuncay’ın sağ tarafta oynaması "YANLIŞ".
60 dakika boyunca sanki işler yolundaymış, tıkır tıkır oynuyorlarmış gibi hiç oyuncu değiştirilmemesi "YANLIŞ".
Eskiden soyunma odasında kavga ediyorlardı, yaşananlar "YANLIŞ".
Artık ulu orta kayga etmeleri daha da büyük "YANLIŞ".
Diyarbakır’ın kötü Fenerbahçe’den korkması "YANLIŞ".
Hakemin özellikle ilk yarıda verdiği kararlar "YANLIŞ".
Penaltı pozisyonunda devam kararı "YANLIŞ".
Ramazan’ın atılması "YANLIŞ".
Ogün’ün atılması "YANLIŞ".
Diyarbakır taraftarların işler yolunda giderken bile küfür etmesi "YANLIŞ". Dolasıyla bu kadar "YANLIŞ" içersinde doğru bir futbol beklemek de "YANLIŞ".
Fenerbahçe maçın tamamında oyun disiplininden kopmuş bir görüntü çizdi. Orta saha geriye gelmedi. Topu alan sürekli dripling yaptı. Kaptırdıkları zaman ise dönüp bakmadılar bile.
Bir tek Ümit Özat, biraz da ona yardımcı olan Fatih tarihi farkı önledi.
Diyarbakırspor maça hem taktiksel, hem de fiziksel olarak çok iyi hazırlanmıştı. Dolasıyla sonuç şaşırtıcı değil, hak edilen bir zafer.
Sahanın, giren - çıkan oyuncular da dahil olmak üzere en iyisi Evren idi. Pas yüzdesi ve sakinliğiyle oyunu istediği gibi yönlendirdi.
Sonuç olarak Diyarbakırspor mücadele gücüyle bu kadar "YANLIŞölıklar içersinde tek "DOĞRU"ydu.