Geri Dön

Sadece domatesten yapılıyor

1962 yılında Ege’nin bir kasabasında başlayan lezzet yolculuğunun 51 yılını geride bırakan TUKAŞ’ın Domates Salça’sında tuz ve katkı maddesi bulunmadığını, sadece DOMATESTEN üretildiğini Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Fakültesi de onayladı.

Sadece domatesten yapılıyor

Sağlık Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yürütülen “Obezite ile Mücadele”projesinden yola çıkılarak, Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği tarafından TUKAŞ Domates Salça’sının tuz ve katkı maddeleri bazında kimyasal analizler yapıldı. Bu analiz ve araştırmalar sonucunda Tukaş Domates Salçası’nın içeriğinde tuz ve katkı maddesi olmadığı, içinde sadece DOMATES olduğu Ege Üniversitesi’nce onaylandı.

Tukaş, Domates Salçası başta olmak üzere tüm ürünlerini ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi ve ISO 9001 kalite yönetim sistemi ile işlemekte, tüketiciye uygun en doğal, taze, kaliteli ve sağlıklı standartlarda üretim yaparak, “her mevsim taze” ürünler sunmaktadır.
Tukaş, yemeklerimizin lezzet sırrı olan salçayı, kobtrollu tarım uygulaması ile yetiştirilerek tam mevsiminde tarlalardan topladığı taze domateslerden gelen lezzeti, modern teknolojisi ile tüketicilerine %100 doğal, tuzsuz, katkısız ve sağlıklı bir şekilde sunuyor.
Sektöründe ilklere imza atan TUKAŞ, Ege Üniversitesi’nden aldığı onayla, Tuzsuz ve Katkısız Domates Salçası ürününü, bir başka deyişle Sağlıklı Tukaş Domates Salçası ürününü tüketicilere sunmaktadır.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber