Geri Dön

Depresyon düşmanı ay çekirdeği ve lif deposu çavdar

Depresyon düşmanı ay çekirdeği ve lif deposu çavdar Doygun’un yeni ekmeğinde buluştu

Depresyon düşmanı ay çekirdeği ve lif deposu çavdar

Türkiye’nin ilk ambalajlı katkısız tam buğday ekmeğinin mucidi Doygun Ekmek, 15. yılında ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Çavdar ekmeğini sağlık ve lezzet deposu ay çekirdeği taneleriyle buluşturan Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek raflardaki yerini aldı.

Doygun’un Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmeği; B ve E vitaminleri, magnezyum, demir, fosfor, çinko gibi mineraller içeren, kötü kolesterolü uzak tutmaya yardımcı olan, sinir sistemine etki ederek stresi azaltan, depresyon düşmanı ay çekirdeği ile toksinlerin vücuttan atılmasına katkı sağlayan çavdarın faydalarını bir arada sunuyor. Yüksek lif oranı sayesinde sindirimi kolaylaştıran Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek, düşük yağ içeriğiyle de kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı. Ayrıca kan şekerinin yükselmesini yavaşlatarak şeker hastalığına yakalanma riskini yüzde 30 oranında azaltıyor, şeker hastalarının tıbbi tedavisine de yardımcı oluyor. Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek obeziteyi önlemede de etkili.

İçeriğindeki bitkisel hammaddeler sayesinde vejetaryen beslenme için de ideal olan Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek, sofralarında ya da sandviç ve tost keyfinde yeni ve sağlıklı lezzetler arayanları bekliyor.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber