Geri Dön

Kabak Yemeği Tarifi

Çok kısa sürede uygulayabileceğiniz bu pratik tarifle kabak, artık hem çok lezzetli hem de çok kolay

Kabak Yemeği Tarifi

Malzemeler;

- 5 adet kabak

- 2 adet kuru soğan

- 2 adet domates

- 1 demet dereotu

- 1 yemek kaşığı salça

- Yarım yemek kaşığı tuz

- Yarım çay bardağı zeytinyağı

Hazırlanışı;

- Soğanları ince ince doğrayın ve bir tencereye koyun.

- Kabakları ise kuşbaşı olacak şekilde doğrayın ve soğana ekleyin.

- Bir tarafta doğradığınız domatesleri de karışıma ekleyin.

- Son olarak 1 kaşık salça, tuz ve zeytinyağını koyun. Karıştırmadan kısık ateşte 20 dakika pişirin.

- Piştikten sonra karıştırmak yerine, tencereyi hafifçe sallayın böylece karışmış olacak.

- Ocağı kapattıktan sonra 10 dakika kadar kapalı kapakla dinlendirin.

- Eğer isterseniz dereotuyla birlikte servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun!

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil ÇetinkayaSempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber