Adana AKIMA KAPILAN GÖREVLİ HAYATINI KAYBETTİ

AKIMA KAPILAN GÖREVLİ HAYATINI KAYBETTİ

13.01.2015 - 17:41 | Son Güncellenme:

.

AKIMA KAPILAN GÖREVLİ HAYATINI KAYBETTİ

Adana’da elektrik direğindeki arızayı gidermek isteyen TEDAŞ görevlisi, akıma kapıldığı vincin sepetinde hayatını kaybetti. Arkadaşları ise ona son bir kez bakıp gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Sarıhamzalı Mahallesi’ndeki arızayı gidermeleri için gönderilen TEDAŞ görevlileri, yaptıkları incelemede arızanın elektrik direğinden kaynaklandığını belirledi.
Bunun üzerine Alaaddin Göngör (35) sepetli vince binerek direkteki arızayı gidermek istedi. Bu sırada direğe dokunan Güngör akıma kapılarak vincin sepetine yığılıp kaldı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Güngör’ün hayatını kaybettiğini belirledi.
ARKADAŞLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
Alaaddin Güngör’ün öldüğünün belirlenmesinin üzerine arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen polis ise Güngör’ün öldüğü yeri şerit ile çevirdi. Güngör’ün arkadaşları, şeridin hemen yanı başında oldukları yere çömelerek ona gözyaşları içinde baktı.
Güngör’ün bir arkadaşı da diğer arkadaşları tarafından sakinleşmesi için olay yerinden uzaklaştırıldı. Başka bir arkadaşı ise uzun süre sepet içerisindeki arkadaşının cesedine bakakaldı.
Evli olduğu öğrenilen Alaaddin Güngör’ün cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.