Adana BUSİNESS CUP FUTBOL TURNUVASI’NDA ACIBADEM FARKI

BUSİNESS CUP FUTBOL TURNUVASI’NDA ACIBADEM FARKI

11.10.2014 - 11:28 | Son Güncellenme:

.

BUSİNESS CUP FUTBOL TURNUVASI’NDA ACIBADEM FARKI

Fair-Play Organizasyon tarafından düzenlenen ve Adana’da ilki gerçekleştirecek olan Business Cup Futbol Turnuvası için Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen kura çekimlerinin ardından gruplar belli oldu.
2 grup halinde ve puan hesabına göre yapılacak olan Business Cup Futbol Turnuvası’nda tek bayan teknik direktörün çalıştırdığı Acıbadem Adana Hastanesi takımı ilk maçını Kazancılar takımı ile yapacak. Adana’dan toplam 10 takımın katıldığı turnuvada şampiyon olan ekip Antalya’da yapılacak olan final maçlarına katılarak Adana’yı temsil edecek.
ADANA DEMİRSPOR SAHASINDA ANTRENMAN YAPTILAR
Turnuvanın tek bayan teknik direktör olan Şendağ Durmaz’ın yönetiminde sahaya çıkacak olan Acıbadem Adana Hastanesi futbol takımı dün ilk antrenmanını Adana Demirspor Tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Şendağ Durmaz, takımına çok güvendiğini ve iddialı olduklarını söyledi. Futbola gönülden bağlı takımı ile hastanede oluşturdukları arkadaşlık bağları ve ekip olma ruhunu sahaya da yansıtacaklarına inandıklarını anlatan Durmaz, gruplarda başarılı olacaklarına emin olduklarını ve finale kalmak istediklerinin altını çizdi.
Tesislerde, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’dan teknik ve taktik yönden bilgi alan Acıbadem Adana Hastanesi futbol takımı sporcuları daha sonra antrenman sahalarını gezerek topla kısa süreli bir çalışma yaptılar. Karaman’ın takımına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Şendağ Durmaz, ilk maçlarını 12 Ekim Pazar günü saat 11’de oynayacaklarını söyleyerek tüm futbolseverleri eğlenceli geçeceğine inandığı ücretsiz turnuvayı izlemeye davet etti.