Adana Çelik'ten Sözlü'ye Ve Yeni'ye Destek Çağrısı

Çelik'ten Sözlü'ye Ve Yeni'ye Destek Çağrısı

20.03.2019 - 17:42 | Son Güncellenme:

Çelik'ten Sözlü'ye ve Yeni'ye destek çağrısı

Çelikten Sözlüye Ve Yeniye Destek Çağrısı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde hemşerileri ile buluştu
AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Çelik ve Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni'nin de bulunduğu buluşmada AK Parti Grup Sözcüsü Çelik, hem Başkan Sözlü'ye hem de Yeni'ye mahalle sakinlerinden güçlü bir destek istedi.
"EL ELE VERECEK, KENTİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ"
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Yeşiloba Mahallesi'nde hemşerileri ile bir araya geldi. AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Çelik ve Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni'nin de bulunduğu buluşmada konuşan Başkan Sözlü, Cumhur İttifakı'nın önemini anlatırken, "Adana'ya hizmet noktasında el ele gönül gönüle vereceğiz ve kenti geleceğe taşıyacağız. Bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Refahı yakalayan, huzur iklimini tesis eden Adana'yı milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışımızı gönül belediyeciliği ile harmanlayarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
"TÜRKİYE YALNIZCA FİZİKİ SINIRLARDAN OLUŞMUYOR"
Başkan Sözlü'nün ardından konuşan AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Çelik ise Yeni Zelanda'da yaşanan acı olay karşısında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun baş sağlığı dilemesi gerekirken 'İslam dünyası kendini sorgulamalıdır' dediğine dikkat çekerek "Bizler bu birliğimiz, kardeşliğimiz sayesinde ortaya çıkan güçle Dünya'nın her yerinde varız. Bizim fiziki sınırlarımız Türkiye'nin sınırlarıdır fakat manevi sınırlarımız şehitliklerimizin bulunduğu her yerdir" diyerek Türkiye'nin yalnızca fiziki sınırlardan oluşmadığını ifade etti.

FOTOĞRAFLI