Ceyhan Ceyhan'ın YKS 1'incisi ve 3'üncüsü Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nden çıktı

Ceyhan'ın YKS 1'incisi ve 3'üncüsü Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nden çıktı

28.08.2020 - 17:02 | Son Güncellenme:

Ceyhan'ın YKS 1'incisi ve 3'üncüsü Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nden çıktı

Ceyhanın YKS 1incisi ve 3üncüsü Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezinden çıktı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- 2020 YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı (YKS) Ceyhan 1'incisi ve 3'üncüsü, Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'den çıktı.
2020 YKS'ye Ceyhan Belediyesi'ne ait Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde hazırlanan ilçe birincisi Mehmet Ali Kaçış, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'ni, üçüncü olan Eren Oğulcan Maraş ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediyeye bağlı merkezde eğitim gören 92 öğrencinin istedikleri bölümleri kazandığını dile getirdi. Erdem, "Bizim buradaki  amacımız eğitime destek olmak ve gençlerimiz arasında fırsat eşitliğini sağlamaktır. Gençlik Merkezimiz'in kuruluş amacı da budur. Bizler ileriki yıllarda başarı çıtamızı daha da yukarı taşıyacağız, buna inancım tamdır. Önümüzdeki yıllarda daha çok birinciler çıkaracağız. Bizler bugün olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizin yanında olacağız. Ceyhan’ı her alanda olduğu gibi eğitimde de ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu yıl sınavı kazanan tüm öğrencilerimize eğitim yaşamlarında başarılar dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLI