Merkez AK Parti'de bayramlaşma

AK Parti'de bayramlaşma

01.08.2020 - 19:04 | Son Güncellenme:

AK Parti'de bayramlaşma

AK Partide bayramlaşma

ADANA,(DHA)- AK Parti'de, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 81 il teşkilatının katılımıyla video konferans yöntemiyle bayramlaşma gerçekleştirildi. Kurban Bayramı'nın 2'inci gününde gerçekleştirilen bayramlaşmaya AK Parti Adana il ve 15 ilçe başkanı katıldı. 
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay video konferans yoluyla katıldığı bayramlaşma konuşmasında, arefe günü, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, Jülide Sarıeroğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanlarının katılımıyla bayramlaştıklarını belirtti
AK Parti teşkilatı olarak çok büyük bir aile olduklarını belirten Ay, şöyle devam etti:
"Bugün de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 81 il teşkilatımızın katılımıyla bayramlaştık. Biz, her bayram teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızın da katılımlarıyla, büyük coşku içerisinde bayramlaşma gerçekleştiriyoruz. Ancak Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da salgın sebebiyle bir araya gelemesek de, salgın bayramlaşmamıza engel teşkil edemiyor. Tedbirlere de uyarak telekonferans yöntemiyle bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Yüz yüze olacağımız bayramlara kavuşma dileğiyle, bütün hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum."

FOTOĞRAFLI