Merkez DSP'li Vursavuş, son yolculuğuna uğurlandı

DSP'li Vursavuş, son yolculuğuna uğurlandı

10.08.2021 - 11:19 | Son Güncellenme:

DSP'li Vursavuş, son yolculuğuna uğurlandı

DSPli Vursavuş, son yolculuğuna uğurlandı

ADANA,(DHA)- ADANA’da yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybeden Demokratik Sol Parti (DSP) 21’inci Dönem Adana Milletvekili İsmet Vursavuş’un (80) cenazesi toprağa verildi.
Aynı zamanda CHP’li Seyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş’un babası olan DSP 21’inci Dönem Adana Milletvekili İsmet Vursavuş, yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle önceki gün hayatını kaybetti. Vursavuş’un cenazesi, tören için Kabasakal Mezarlığı’na getirildi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Mustafa Fidan Vursavuş, kent protokolü, ailesi ve yakınları katıldı. İsmet Vursavuş’un cenazesi, kılınan namazın ardından dualarla toprağa verildi.
Evli ve 3 çocuk sahibi Orman Yüksek Mühendisi İsmet Vursavuş; Adana Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Ormancılık ve Çevre Fahri Danışmanı, Çevre ve Tüketiciyi Koruma Derneği Danışmanı, Orman Bölge Müdürü, OR-KAM-SEN Bölge Temsilcisi görevlerini de yürütmüştü.

FOTOĞRAFLI