Merkez Fidanlar toprakla buluştu

Fidanlar toprakla buluştu

05.12.2021 - 11:42 | Son Güncellenme:

Fidanlar toprakla buluştu

Fidanlar toprakla buluştu

ADANA,(DHA)- AK Parti Adana teşkilatları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, engelli vatandaşlarla birlikte fidan dikti.
AK Parti Sosyal Politikalar Birimleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için 2 gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinliklerin birinci gününde, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve AK Parti Adana milletvekillerinin de katılımıyla engelli vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi. İl ve ilçe teşkilatları, kentin 15 ilçesine bağlı 830 mahallesinde bir adreslere giderek toplam 830 engelli vatandaş ile onların ailelerini ziyaret etti. AK Parti teşkilatları sadece bir gün değil her gün engelli vatandaşların ve ailelerinin yanında olduklarını belirtirken, aileler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
AĞAÇ DİKTİLER
Etkinliklerin 2'nci gününde ise engelli derneklerinin de katılımıyla 'Engelsiz Yaşam Fidan Dikme Etkinliği' gerçekleştirildi. Menekşe Mahallesi ile Seyhan Baraj Gölü yakınında gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Ahmet Zenbilci, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Fidan dikim etkinliğine eşi Hatice Ay ile katılan İl Başkanı Mehmet Ay, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci ve engelli vatandaşlarla birlikte fidanları toprakla buluşturup can suyu verdiler.
Orman Bölge Müdürlüğü'nün de katkıda bulunduğu etkinlikte Adana'daki her engelli vatandaş için bir fidan dikildi.

FOTOĞRAFLI