Merkez Kan Hastalıkları Federasyonu, Ankara'da

Kan Hastalıkları Federasyonu, Ankara'da

23.09.2021 - 12:37 | Son Güncellenme:

Kan Hastalıkları Federasyonu, Ankara'da

Kan Hastalıkları Federasyonu, Ankarada

ADANA,(DHA)- KAN Hastalıkları Federasyonu Başkanı Ali Kılıç ile beraberindeki heyet, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Türk Hematoloji Derneği 2‘nci Başkanı Prof. Dr. Şule Ünal Cangül’ü makamlarında ziyaret etti. Görüşmelerde, Başkan Ali Kılıç, yaşanan aksaklıklar ve hazırlanacak ortak projeler hakkında fikir alışverişi yaptı.
Kan Hastalıkları Federasyonu Başkanı Ali Kılıç ve beraberindeki heyet Kızılay Genel Müdürlüğü ile Türk Hematoloji Derneği’yle görüşmeler yapmak için Ankara’ya gitti. Başkan Kılıç ve beraberindekiler, Türkiye’de son dönemde daha fazla hissedilen kan ve kan ürünleri temini ile ilgili yaşanan sıkıntıları aktarıp, çözüm bulmak amacıyla Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Türk Hematoloji Derneği 2‘nci Başkanı Prof. Dr. Şule Ünal Cangül’ü makamlarında ziyaret etti.
Kızılay Genel Merkezi’nde konuşan Kılıç, yaşamlarını kan nakline bağlı sürdüren genetik geçişli talasemi ve orak hücre anemisi hastalarına destek veren Türk Kızılay'a teşekkür etti. Başkan Kılıç, yaşanan aksaklıklar, çözümleri ve hazırlanacak ortak projeler konusunda Dr. Ekrem Kılıç ile mutabakata vardı.
Görüşmelerde ayrıca, 8 Mayıs Dünya Talasemi Günü için planlanan etkinlikler hakkında bilgiler verildi.
 

FOTOĞRAFLI