Merkez Vali Elban, yapımı süren Güney Seyhan Devlet Hastanesi'ni inceledi

Vali Elban, yapımı süren Güney Seyhan Devlet Hastanesi'ni inceledi

03.07.2020 - 13:03 | Son Güncellenme:

Vali Elban, yapımı süren Güney Seyhan Devlet Hastanesi'ni inceledi

Vali Elban, yapımı süren Güney Seyhan Devlet Hastanesini inceledi

ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Süleyman Elban, Güney Seyhan Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında inceleme yaparak, çalışmaların hızlandırılmasını istedi. 
Vali Süleyman Elban, Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ile birlikte 150 yatak, 42 poliklinik, 23 yoğun bakım yatağı, 5 ameliyathane, 45 tek yataklı servis odası, 39 iki yataklı servis odası ve acil servisi ile hizmet vermesi planlanan Güney Seyhan Devlet Hastanesi'nin devam eden inşyaatını inceledi. Hastanenin inşaatı ile ilgili inşaat planı üzerinden yetkililerden bilgi alan Vali Elban, "Çin’de ortaya çıkan ve hemen ardından dünyanın dört bir yanına yayılan koronavirüs büyük bir salgın olarak tarihe geçti. Bu salgın konusunda ülkemiz başarılı bir sınavdan geçiyor. İlimizin sağlık altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların sorunsuz bir şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesini sağlamak amacıyla, inşasına başlanan Güney Seyhan Devlet Hastanesinin mümkün olan en kısa sürede hizmete açılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu. 
Vali Süleyman Elban, yapılan incelemenin ardından hastanenin mümkün olan en kısa sürede hizmete açılması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

FOTOĞRAFLI