Saimbeyli Vali Demirtaş'tan Saimbeyli ziyareti

Vali Demirtaş'tan Saimbeyli ziyareti

05.12.2019 - 15:55 | Son Güncellenme:

Vali Demirtaş'tan Saimbeyli ziyareti

Vali Demirtaştan Saimbeyli ziyareti

ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Saimbeyli ilçesini ziyaret ederek, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Saimbeyli ilçesindeki temaslarına ilk olarak Saimbeyli Kaymakamlığı ile başlayan Vali Demirtaş, Kaymakam Cem Gümrükçü’den ilçenin genel durumu, gerçekleştirilen projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Saimbeyli Belediyesi'ni de ziyaret eden Vali Demirtaş, Belediye Başkanı M. Şahin Gökçe’ye ve belediye personeline çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti. Vali Mahmut Demirtaş, Saimbeyli ilçesinde muhtarlarla da bir araya gelerek, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi.
Toplantı öncesinde muhtarlara seslenen Vali Demirtaş, Adana’nın çok büyük bir kent olduğunu, fırsat buldukça Adana’nın tüm ilçelerini bir bir ziyaret ettiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun zaman zaman muhtarlarla bir araya geldiğini anımsatan Vali Demirtaş, “Bizlerin de muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza kapısı her zaman açık. Bu bağlamda ilçelerimizi ziyaret ederek muhtarlarımızla toplantılar yaparak birinci ağızdan talepleri dinliyoruz. Kendi imkânlarımız dâhilinde iletilen hususları çözmeye çalışıyoruz” dedi.
Muhtarların vatandaşla devlet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü aktaran Vali Demirtaş, “Vatandaşımız sizlere derdini anlatacak sizler de kendiniz çözebildiğiniz sıkıntıları çözeceksiniz, çözemediklerinizi mutlaka belediye başkanı, kaymakam ya da bana ulaştıracaksınız. Bizler de vatandaşımızın derdine derman olacağız. Milletle devlet arasındaki bu kaynaşmayı hızlandıracağız. Devlet, millet için var" diye konuştu. 
Toplantının devamında muhtarlar mahalleleriyle ilgili taleplerini söz alarak Vali Demirtaş’a iletti. Vali Demirtaş, daha sonra esnaflarla bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI