Seyhan Başkan Akay muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Akay muhtarlarla bir araya geldi

03.03.2024 - 13:56 | Son Güncellenme:

Başkan Akay muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Akay muhtarlarla bir araya geldi

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlarla 100’üncü Yıl Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Başkan Akay, "Yeni dönemde de önemli projelerin altına imza atmak için gereken altyapıyı hazırladık. Muhtarlarımızla daima beraber olmaya devam edeceğiz" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, demokrasinin temel taşı olan muhtarlarla 100’üncü Yıl Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Akay, göreve geldiği ilk günden itibaren siyasi ayrım yapmaksızın Seyhan’ın her mahallesine eşit hizmet götürmekte titiz davrandıklarını belirtti.

Seyhan Belediyesi’nin, Türkiye’nin en başarılı belediyeleri arasında yer aldığını kaydeden Başkan Akay, “Bunda, çalışmalarımızı toplumla doğrudan doğruya bağ kuran ve ulaştıran mahallelerimizin gerçek temsilcisi olan muhtarlarımızın etkisi fazla. Birlikteliğimiz olmasaydı bu başarıya ulaşamazdık. Yeni dönemde de önemli projelerin altına imza atmak için gereken altyapıyı hazırladık. Muhtarlarımızla daima beraber olmaya devam edeceğiz. Eksikliklerin ortadan kalkması adına doğru bilgilere ihtiyacımız olacak. Önemli olan insana hizmet etmektir. Bunun içinde muhtarlarımızla ortak hareketliliğimiz kaldığı yerden devam edecek. Bundan kimse endişe duymasın. Hepimizin yolu açık olsun” diye konuştu.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Başkan Akay konuşmasının ardından muhtarlara ve görev süresinde hayatını kaybeden muhtarların ailelerine teşekkür plaketi verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI