Adıyaman HASTALARI İLE YAKINDAN İLGİLENEN DOKTORA HASTA YAKINLARINDAN PLAKET

HASTALARI İLE YAKINDAN İLGİLENEN DOKTORA HASTA YAKINLARINDAN PLAKET

28.11.2015 - 17:12 | Son Güncellenme:

.

HASTALARI İLE YAKINDAN İLGİLENEN DOKTORA HASTA YAKINLARINDAN PLAKET

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hastalarıyla yakından ilgilenen Çocuk Hastalıkları Dr. Ali Can Demirel’e, hasta yakınları tarafından plaket verildi.
Kahta Devlet Hastanesi’nde Çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ali Can Demirel’in, hastalarına karşı duyarlığı Kahta halkı tarafından takdirle karşılandı. Kahta Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniğinde hem hasta hem de hasta yakınlarına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnun kalan hasta yakınları, memnuniyetlerini plaket vererek dile getirdiler.
Hasta yakınları adına plaketi veren esnaf Murat Yürekli, hastalarına kendi evladıymış gibi davranan Dr. Ali Can Demirel’den çok memnun olduklarını belirterek, maddi anlamı olmayan bir teşekkür plaketini sunmayı uygun gördüklerini ifade etti.
Eğitimci-Yazar Ayhan Aktan ise, Uzm. Dr. Ali Demirel yaklaşık bir yıldır özverili bir şekilde ilçede çalıştığını belirterek, verilen plaketi Kahta Halkı adına verdiklerini söyledi.
Aktan, “Doktorumuzun alçak gönüllülüğü, mütevaziliği, çocuklara gösterdiği sevgi ve alaka, hasta yakınlarını gerçekten etkilemiştir. Doktorumuzun bu duruşu sadece hastanede kalmıyor. Mesai saatleri dışında da devam etmektedir" diye konuştu.
Kahta halkının böyle doktorlara ihtiyacı olduğunu belirten Eğitimci Adem Yavuz; Kahta ilçesinin böyle bir doktora sahip olmasından dolayı şanslı olduğunu aktardı.
Plaketi almanın kendisini mutlu ettiğini belirten Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Can Demirel ise; "Amacım bütün insanlara hizmet etmektir. Bende Kahta’da görev yapmaktan memnunum. Nazik düşüncenizden dolayı teşekkür ederim. Bu sizin iyiliğiniz. Sizin güzelliğinizdir" diye konuştu.
Başhekim Yardımcısı Dt. Ferit Ünal ise, "Vatandaşlarımıza bu samimi davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hasta yakınlarının mutlu olması bizi de mutlu etmiştir. Ziyaretlerinden dolayı memnun kaldık. Hastane çalışanı yönetimi ve personeli olarak daha iyi hizmet vermek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.