Adıyaman HASTANE PERSONELLERİNE SEMİNER VERİLDİ

HASTANE PERSONELLERİNE SEMİNER VERİLDİ

16.11.2015 - 16:37 | Son Güncellenme:

.

HASTANE PERSONELLERİNE SEMİNER VERİLDİ

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından hastanede çalışan personellere yönelik etkili iletişim, beden dili, stres ve öfke kontrolü, doğru nefes alma yöntemleri eğitimi verildi.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Sağlık Bakım Hizmeti Müdürlüğü’nün düzenlediği eğitimde Kişisel Gelişim Uzmanı Bilal Zemin tarafından etkili iletişim, beden dili, stres ve öfke kontrolü, doğru nefes alma yöntemleri hakkında personellere eğitim verildi.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitime sağlık personelleri yoğun ilgi gösterirken eğitimle ilgili bilgiler veren Kişisel Gelişim Uzmanı Bilal Zemin; “Bu eğitimdeki esas hedefimiz insanların sahip oldukları meziyetleri ortaya çıkarmaya vesile olmak. Etkili iletişim becerilerini kullanarak aile yaşamında sosyal yaşamda ve meslek yaşamında daha mutlu olmalarını sağlamak. Aynı zamanda beden dilinin ve etkili iletişimin sırlarını detaylı öğrenerek yaşamlarına bir kalite katmalarını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Verilen eğitimlerin oldukça başarılı ve güzel geçtiğini belirten Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan ise, “Bugün hastanemizde Kişisel Gelişim Uzmanı Bilal Zemin tarafından çok güzel bir eğitim verildi. Personellerimizin de yoğun katılımıyla oldukça verimli bir eğitim oldu. Bu eğitimler personellerimiz aile yaşamında sosyal yaşamında bilakis hasta ve hasta yakınlarıyla olan iletişim açısından çok yararlı oldu. Biz Bilal beyi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak konuk etmekten mutlu olduk. Ben Bilal beye, bu eğitimi düzenleyen Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Rukiye hanıma ve katılım gösteren tüm personellere teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Rukiye Bozan düzenlenen eğitimle alakalı yaptığı konuşmada; “Personellerimize böyle yararlı bir eğitim vererek hem sahip oldukları meziyet ve becerilerin tam anlamıyla ortaya çıkarmalarına vesile olmak hem de gerek normal yaşamlarında gerek ise hasta iletişimi açısından gerçekten çok yararlı olacağını düşündük. Davetimize icabet eden Bilal Zemin’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.