Samsat Adıyaman Valisi, Samsat’ta yatırımları inceledi

Adıyaman Valisi, Samsat’ta yatırımları inceledi

23.02.2022 - 09:49 | Son Güncellenme:

Adıyaman Valisi, Samsat’ta yatırımları inceledi

Adıyaman Valisi, Samsat’ta yatırımları inceledi

Sercan SAKAR/SAMSAT (Adıyaman), (DHA)-ADIYAMAN Valisi Mahmut Çuhadar, Samsat ilçesini ziyaret ederek, kamu yatırımları ile Sahabe Safvan Bin Muattal Külliyesini inceledi.
Samsat ziyaretinde Vali Mahmut Çuhadar’a İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu ve Belediye Başkanı Halil Fırat eşlik etti. Vali Mahmut Çuhadar, yapımı devam eden Samsat Hükümet Konağı ile Belediye Hizmet Binası inşaatını inceleyerek, her iki binanın son durumu hakkında yetkililerden aldı.
Sorunların yerinde tespiti ve çözümü için ilçe gezilerini sürdürdüklerini belirten Vali Mahmut Çuhadar, "Programımız kapsamında ilk olarak Sahabe Külliyesini inceledik. Bu büyük proje tamamlandığında sadece bir cami değil, bütün sosyal donatılarıyla muazzam bir rekreasyon olacak ve burası Adıyaman’ın bir inanç merkezi olacak. Yine incelemelerimiz kapsamında ilçe merkezimizde yapımı devam eden yeni Hükümet Konağı Hizmet Binası ile Belediye Hizmet Binasını gezerek her iki binanın son durumu hakkında bilgi aldık. Samsat ilçe merkezinde olduğu gibi köylerimizde de yıkılan evlerin yerine devletimiz sağ olsun güvenli ve güzel evler inşa ediyor. Samsat ilçemizi ve köylerini daha güzel hale getirecek deprem konutlarımızı da hızlı bir şekilde tamamlayıp, vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI