Dinar Dinar'da polis denetimi

Dinar'da polis denetimi

09.10.2021 - 15:10 | Son Güncellenme:

Dinar'da polis denetimi

Dinarda polis denetimi

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde 107 polisin katıldığı denetimlerde, kıraathane, lokantalar kontrol edildi. Yol kontrol noktalarında araç ve sürücüleri denetlendi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 5 lokanta, 2 dernek, 4 kıraathanede denetim yaptı. Ekipler, ilçenin 7 farklı bölgelesinde gerçekleştirdiği yol kontrol noktalarında da şüphelendiği kişi ve araçları denetledi. 107 personelin katılımı ile eş zamanlı yapılan arama ve uygulama sonucunda 477 kişinin kimlik sorgusu yapıldı, 178 araç kontrol edildi.

Denetimlerde, 18 araca trafik kanuna aykırılıktan toplam 19 bin 916 lira cezası uygulandı. Polis aramalarında kurusıkı tabanca ele geçirdi. İki derneğe iskambil kağıdı, tavla ve okey takımı bulundurmak ve oynatmaktan tutanak tutuldu. İki lokantaya konsomatris çalıştırmaktan, 2 işyerine tütün mamulü tüketilmesine müsaade etmekten ceza kesildi. Denetimlerde ayrıca 3 kişiye kapalı alanda tütün mamulü tüketmekten, 1 kişiye kurusıkı tabanca bulundurmaktan, 1 kişiye de polise görevi yaptırmamak için direnme suçundan işlem yapıldı.

FOTOĞRAFLI