Afyonkarahisar Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı'dan Kısa Kısa

11.12.2017 - 10:19 | Son Güncellenme:

.

Sandıklıdan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Belediyesi önündeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bulunan alana taksi durağı için Osmanlı ve Selçuklu mimarisine uygun olarak tasarlanan sekizgen yapı yerleştirildi.

Haberin Devamı

Dış cephesi çelik konstrüksiyon üzerine özel kalıp kündekari desenle oluşturulmuş fibro mermerden yapılan bina, kent meydanının güzellikleri arasında kendisine yer buldu.

Taksi durağı olarak faaliyet yapacak olan bina daha önce meydanda çalışan taksici esnafına kiralama usulü tahsis edilmişti.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yeni taksi durağını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan taksi durağının iç ve dış işlemlerinin bitmesinin ardından hizmete açılacağını belirten Çöl, vatandaşlara ve esnafa taksi durağının hayırlı olmasını temenni etti.

- AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Saylık, ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, yönetim kurulu üyeleriyle ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor.

Haberin Devamı

Ziyaretler kapsamında Sandıklı Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban ve Mal Müdürü Ali Fevzi Kayacan’ı ziyaret eden Saylık, kolay gelsin dileklerini iletti.

Saylık, "Ziyaretimizde Vergi Dairesi ve Mal Müdürlüğü aracılığıyla Sandıklı'ya katkı sağlayacak konularda neler yapabileceğimizi konuştuk. Bununla beraber hem şahsım hem de teşkilat olarak yürütmüş olduğumuz çalışmalar hakkında bilgiler verdik." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban da Saylık ve yönetimine teşekkür ederek, "Vergiyi ne kadar iyi toplayabilirsek, devletimiz de hizmetlerini daha iyi yapabilir. Bundan dolayı vatandaşımızın vergiyi zamanında ödemesi çok önemlidir. Biz de zaten bu vesileyle insanlarımıza vergi bilincini aşılamak için her yıl Vergi Haftası'nı düzenliyoruz. Ziyaretten dolayı hepinize teşekkür ederim." dedi.