MerkezVali Doruk: Kamu kurumları vatandaşlara kaliteli hizmet için işbirliği yapmalı

Vali Doruk: Kamu kurumları vatandaşlara kaliteli hizmet için işbirliği yapmalı

04.01.2024 - 16:39 | Son Güncellenme:

Vali Doruk: Kamu kurumları vatandaşlara kaliteli hizmet için işbirliği yapmalı

Vali Doruk: Kamu kurumları vatandaşlara kaliteli hizmet için işbirliği yapmalı

Şerife Serap KARA/AMASYA, (DHA) - AMASYA Valisi Yılmaz Doruk, kamu kurumlarının 2023 Yılı faaliyetlerini aynı zamanda 2024 Yılı Yatırım, Plan ve Hedeflerinin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı düzenledi.

Amasya Valisi Yılmaz Doruk başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcıları ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. Kamu kurumlarının temel hedefinin vatandaşlara daha kaliteli, etkin ve hızlı hizmet sunmak olduğunu belirten Vali Doruk, “Bizler Devletimizin temsilcileri olarak; vatandaşlarımızı merkeze alan, onların ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamayı amaç edinen, kamu kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışarak, kaynakları etkin ve verimli bir şekilde kullanma anlayışla çalışmalıyız" dedi.

“TÜM KURUMLAR, BİR VÜCUDUN UZUVLARI GİBİ BİRLİKTE HAREKET ETMELİDİR"

Beklenen hedeflere ulaşmak için tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini vurgulayan Vali Doruk, “Vatandaşlarımızın dilekçe hakkının kullanılması, CİMER, Açık Kapı gibi başvuru yollarıyla kurumlarımıza ilettikleri talepler dikkatle incelenmeli ve sonuçlandırılması hususunda özellikle ihtimam gösterilmelidir. Vatandaşlarımız bizleri gördüğü zaman yapmış olduğunuz hizmetler akıllarına gelmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Devletimizin belirlediği genel politikaların İlimizde de her düzeyde uygulanması ve beklenen hedeflere ulaşılması için tüm birimlerimiz koordineli bir şekilde çalışacağız. Hepimizin idarecisi olduğumuz kurumlara yenilikler katması gerekiyor. Tarımda, sanayide, turizmde ve diğer alanlarda Amasya’mızın marka değerini en üst seviyelere çıkarmak ve vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek için yeni fikirler ve projeler üretmeliyiz. Bunun için de tüm kurumlarımızın bir vücudun uzuvları gibi birlikte hareket etmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.(DHA)

FOTOĞRAFLI