Ankara Ak Parti Avcılar Kadın Kolları'ndan "Nefes Molası" Etkinliği

Ak Parti Avcılar Kadın Kolları'ndan "Nefes Molası" Etkinliği

23.11.2017 - 13:29 | Son Güncellenme:

AK Parti Avcılar Kadın Kolları Başkanı Kırlak: "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Çalışmalarımızı daha doğru yönetebilmek adına nefes molası verdik. Nefesimizi doğru kullandığımız takdirde daha başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz"

Ak Parti Avcılar Kadın Kollarından Nefes Molası Etkinliği

İSTANBUL (AA) - AK Parti Avcılar Kadın Kolları tarafından "Nefes Alma Teknikleri ve Kişilik Analizi" semineri düzenlendi.

Haberin Devamı

AK Parti Avcılar Kadın Kolları Başkanlığı'nın açıklamasına göre, ilçe merkez binasında gerçekleştirilen etkinlikte, sosyolog ve nefes terapisti Seyran Akdaş, analiz uzmanı Taner Akkuş, nefes alma teknikleri ile kişilik analizleri yaptı.

Nefes analizi uygulamalı olarak gösterilirken, doğru nefes alma teknikleri ile de farkındalık oluşturulması sağlandı.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan için "dua kervanı" başlatıldı

Etkinlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için de "dua kervanı" başlatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Avcılar Kadın Kolları Başkanı Nuran Kırlak, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Çalışmalarımızı daha doğru yönetebilmek adına nefes molası verdik diyebiliriz. Nefesimizi doğru kullandığımız takdirde daha başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Konumuz her ne kadar da doğru nefes alma teknikleri olmuşsa da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için başlattığımız ve oldukça duygulu anlar yaşadığımız dua kervanını da önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Analiz uzmanı Taner Akkuş da doğru nefes alma teknikleri ile ilgili bilgi vererek, "Nefes alıp verme vücudun her bir organı için son derece önemlidir. Birçoğumuz aslında bunu biliriz ve bilmemize rağmen doğru nefes alıp vermenin nasıl olması gerektiğini es geçeriz." değerlendirmesinde bulundu.