Ankara AŞTİ ESNAFINDAN BARIŞ AYDIN’A DESTEK SÖZÜ

AŞTİ ESNAFINDAN BARIŞ AYDIN’A DESTEK SÖZÜ

08.03.2014 - 13:34 | Son Güncellenme:

.

AŞTİ ESNAFINDAN BARIŞ AYDIN’A DESTEK SÖZÜ

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali İşletmesi (AŞTİ) çalışanları ile Türkiye Otel, Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikası (OLEYİS) genel merkezini ziyaret etti. AŞTİ esnafından destek sözü alan Aydın, Çankaya için hazırladıkları bütün projeleri “insan odaklı olarak” olarak tasarladıklarını söyledi.
AŞTİ çalışanlarıyla bir araya geldiği toplantıda esnafın sorunlarını dinleyen Barış Aydın, kendisinin de esnaflık yaptığını hatırlatarak, “Ankara’yı karış karış bilirim. Pek çok iş yaptım. AŞTİ’de de çalıştım. Çekirdekten esnafım ve sıfırdan geldim. Esnafın sorunlarını yakından bilen birisiyim. Hayata geçireceğimiz projelerle Çankaya esnafına nefes aldıracağız” dedi.
Çankaya halkının karşısına içi boş vaatlerle değil, ayakları yere basan projelerle geldiğini dile getiren Barış Aydın AŞTİ’deki dükkânları tek tek gezerek esnaf ve çalışanlarla sohbet etti.
AŞTİ esnafından destek sözü alan Barış Aydın daha sonra Türkiye Otel, Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikası‘nı (OLEYİS) ziyaret ederek, Genel Başkan Vedat Böke ve sendika yönetimiyle bir araya geldi.
Katılımcı demokrasiye inanan birisi olduğunu dile getiren Barış Aydın, “Çankaya için düşündüğümüz projelerin tamamının ortak noktası insan odaklı olmasıdır. Kızılay’daki Belediye binasının bulunduğu yerde 8 bin 500 metrelik alanda, binayı adeta ters çevirip meydan yapacağız. Altına 2 bin 300 araçlık otopark yapacağız. Üstünü de çok güzel bir meydan yapacağız. Kızılay esnafının nefes alacağı, Kızılay’a gelen herkesin nefes alacağı, yaşlılarımızın, engellilerimizin rahatça hareket edebileceği yeni bir Kızılay kuracağız” dedi.
Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, kendisini Çankaya’ya borçlu hissettiğini belirterek, “Belediye başkanı seçilirsem, 30 Mart’tan sonra sadece bir siyasi partinin değil tüm Çankayalıların belediye başkanı olacağım” şeklinde konuştu.
OLEYİS Genel Başkanı Vedat Böke de Barış Aydın’a seçimlerde başarılar dileyen “Sizin gibi gençlerin siyasete girmesi bizi mutlu ediyor. Çankaya’da daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Daha ileriye gidecek fikirlerinizin olduğunu, projelerin olduğunu takip ediyoruz. Sendikamıza geldiniz. Ziyaret ettiniz, bizleri mutlu ettiniz” dedi.