Ankara Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

09.05.2018 - 23:13 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan: "Eksik kadroyla bu kadar oluyor" Pınar Karşıyaka Başantrenörü Trifunovic: "İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi maç çıkardı ancak biz daha iyi oynadık"

Basketbolda Maçın Ardından

İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında konuk ettiği Pınar Karşıyaka'ya 81-77 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da başantrenör Ertuğrul Erdoğan, son bölümdeki hatalardan dolayı mağlup olduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Cebeci Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erdoğan, "Evimizdeki son maçtı. İki takımın da motivasyonu eksikti. Play-off'lardan uzak iki takımın maçıydı. Karşılaşma biraz hücum ağırlıklı geçti. Bizim için kritik nokta, son bölümdeki yanlış şut tercihleri ve pas hatalarıydı. Kaybettik. Eksik kadroyla bu kadar oluyor." ifadelerini kullandı.

Bu sezondan önemli bir ders çıkardıklarını ifade eden Erdoğan, "Kasım ayından itibaren zor bir süreçten geçtik. Oyuncularım sağlam durmayı başarabildiler. Sezon başındaki hedeflerimizden uzakta kaldık. Bazen sahanın içi kadar sahanın dışı da önemli. Ekip olabilmek, takım olabilmek önemli. Bu yılı tecrübe hanemize yazdık. Umarım gelecek sezon hedeflediğimiz noktaya ulaşabiliriz." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

- Trifunovic: "Sonucuyla garip bir maçtı"

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Aleksandar Trifunovic, iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Oyuncularını tebrik ederek söze başlayan Trifunovic, "Sonucuyla garip bir maçtı. İki takımın da amacı yoktu. Rakibimiz düşmemeyi garantilemişti. Bizim açımızdan da aynı şey söz konusuydu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi maç çıkardı ancak biz daha iyi oynadık." değerlendirmesinde bulundu.