Ankara Koü İle Bilnet Arasında İşbirliği

Koü İle Bilnet Arasında İşbirliği

21.02.2018 - 11:31 | Son Güncellenme:

.

Koü İle Bilnet Arasında İşbirliği

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü ile Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) arasında işbirliği yapılacak.

Haberin Devamı

Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret etti.

Korkmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Kocaeli'de güçlü eğitim kadrosu ve en iyi olanaklarla eğitimde çıtayı daha yukarı çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, "Eğitim alanında bütün bilgi ve birikimlerimizi, yeni okulumuza aktaracağız. Çok iyi bir öğretmen kadrosu oluşturduk. Bununla birlikte çocuklarımıza en iyi olanakları sunmak, bilgiye en yalın haliyle ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Bu nedenle başta laboratuvarlarımızın hazırlığı olmak üzere, üniversitemizle işbirliği halinde olmak, görüş, öneri ve akademik deneyimlerinden her aşamada yararlanmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Hülagü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Korkmaz’ı eğitime yatırım yaptığı için kutlayan Prof. Dr. Hülagü, "Okul öncesi eğitimden, üniversiteye ilimizde eğitimin kalitesinde giderek artan bir ivme var. Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz inanıyorum, yeni ve çağdaş Türkiye’nin inşasında önemli görevler üstlenecektir. Bu amaç doğrultusunda Ali Korkmaz’ı bu tür yatırımlarda gösterdiği cesaretten dolayı tebrik ediyorum. Üniversite olarak bütün bilgi ve birikimlerimizle her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

Ziyarete, Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü Müdürü Yasemin Demirkol, Kurumsal İletişim Müdürü Sinan Yazıcı ile İdari Müdür Fatih Korkmaz da katıldı.