Ankara Patnos İlçe Emniyet Müdürü Akpınar'a Plaket

Patnos İlçe Emniyet Müdürü Akpınar'a Plaket

10.08.2018 - 17:27 | Son Güncellenme:

.

Patnos İlçe Emniyet Müdürü Akpınara Plaket

AĞRI (AA) - Patnos Gazeteciler Cemiyeti, tayini çıkan Patnos İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar'a teşekkür amaçlı plaket verdi.

Haberin Devamı

Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, yaptığı açıklamada, tayinlerin devlet memurunun kaderi olduğunu, kendilerinin de bu kadere ayak uydurmak zorunda olduklarını ifade etti.

Yaklaşık 3 yıldır ilçede görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Akpınar'ın da tayin dolayısıyla ilçeden ayrılacağını aktaran Yavuz, "Çok ciddi ve en kritik bir dönemde Patnos'ta görev yaptı. Ciddi çalışmalar yaptı. Gerçekten Patnos'ta huzuru ve sükunu sağlamak için elinden gelen tüm gayreti sarf ederek, bütün ekibiyle beraber Patnos'umuza hizmet etti. Biz, Patnos için vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı kendisini tebrik ediyoruz ve kendisine de yeni görevinde başarılar diliyoruz." diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Akpınar ise, Yavuz'un ifade ettiği gibi sıkıntılı bir dönemde geldiğini, sıkıntılı ve stresli zamanlar geçirdiklerini vurguladı.

Haberin Devamı

Tüm olumsuzluklara rağmen Patnos'u çok sevdiğini belirten Akpınar, şöyle konuştu:

"Bence her şeyde olduğu gibi, sevince çok şey halloluyor. Elimizden geldiği kadar kadromuzla beraber sadece biz değil, hep birlikte bir şeyler yapmaya çalıştık. Vatandaşlarımızın ve sizlerin de desteği oldu. Patnos'taki basın mensupları, kamu görevi yapan bir teşkilat. İnşallah bizden sonraki süreçte de bu ikili ilişkilerin, iyi niyetli ilişkilerin devam edeceğini umuyorum."

Konuşmaların ardından Yavuz, gazeteciler cemiyeti adına hazırlanın teşekkür plaketini İlçe Emniyet Müdürü Akpınar'a takdim etti.