Ankara Tbmm Genel Kurulu'nda, Irak Ve Suriye'ye Sınır Ötesi Operasyon Konusunda Hükümete Verilen Yetkinin 1 Yıl Daha Uzatılmasına İlişkin Başbakanlık Tezkeresi Görüşülürken, Başbakan Binali Yıldırım, Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ve Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bir Araya Geldi.

Tbmm Genel Kurulu'nda, Irak Ve Suriye'ye Sınır Ötesi Operasyon Konusunda Hükümete Verilen Yetkinin 1 Yıl Daha Uzatılmasına İlişkin Başbakanlık Tezkeresi Görüşülürken, Başbakan Binali Yıldırım, Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ve Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bir Araya Geldi.

23.09.2017 - 18:54 | Son Güncellenme:

.

Tbmm Genel Kurulunda, Irak Ve Suriyeye Sınır Ötesi Operasyon Konusunda Hükümete Verilen Yetkinin 1 Yıl Daha Uzatılmasına İlişkin Başbakanlık Tezkeresi Görüşülürken, Başbakan Binali Yıldırım, Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ve Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bir Araya Geldi.

IHAAW185411-SIY/23-09-2017 - TBMM Genel Kurulu’nda, Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi görüşülürken, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi. 23.09.2017 18:54:11 TSI NNNN