Ankara YAŞAR, CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI AĞIRLADI

YAŞAR, CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI AĞIRLADI

12.03.2015 - 11:25 | Son Güncellenme:

.

YAŞAR, CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI AĞIRLADI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, verdiği yemekli davette CHP Ankara 2. bölge milletvekili aday adaylarını ağırladı.
Yaşar’ın ev sahipliğinde Yenimahalle Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’ndeki İn Love Balo Salonu’nda düzenlenen yemeğe CHP Ankara 2. bölge milletvekili aday adaylarının yanısıra CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, CHP Ankara İl Gençlik Kolları, CHP Yenimahalle İlçe Gençlik Kolları, meclis üyeleri, muhtarlar, Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, OSİAD Başkanı Ahmet Kurt ve Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Atila Çınar da katıldı. Belediyenin hizmetlerinin tanıtıldığı film ile başlayan yemekte Yaşar bir konuşma yaptı. Verdiği davetin amacının seçenle seçileni yan yana getirmek olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, “Ben sizleri birbirinizle tanıştırmak istedim. Artık Yenimahalle’de ağabey konumundayım ve 50 yılı aşkın süredir CHP’nin çeşitli kademelerinde hizmet etmekteyim. Burada eski meclis üyelerimiz var, yeni üyelerimiz ve yöneticilerimiz var. Kendinizi tanıtın, broşürlerinizi verin ve ona göre vatandaşın da doğru bir karar vermelerini sağlayın. Her demokraside olduğu gibi kazanan da olacaktır, kaybeden de olacaktır. Tüm benliğimle söylüyorum 7 Haziran seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası olacaktır. Ülkemizde demokrasinin önünü açacağız, hukukun üstünlüğünü de sağlayacağız. Bunu başarabilmemiz için bu yemeği düzenledik. Hepinize şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.
Daha sonra milletvekili aday adayları tek tek sahneye çıkarak kendilerini tanıttı. Yemekte söz alan İl Başkanı Keskin, “Yenimahalle yaptığı her şeyi çok güzel yapıyor. Bugün de bu yemek için Başkanımız Yaşar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimlerde sizlerden aldığımız güçle partililer olarak CHP’yi Ankara’da birinci yapacağız. Başkanın yaptıklarını gördük. Başkanımıza biraz önce dedim ki sizden sonraki belediye başkanı ne yapacak, yapılmadık bir şey bırakmamışsınız” diye konuştu.
Yenimahalle İlçe Başkanı Meşe ise, “Bugün geleceğimizin aydınlanması için bir aradayız. 8 Haziran günü Atatürk’ün aydınlık ve güneşli ülkesinde uyanacağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi.
Yemeğin sonunda masaları tek tek gezen Yaşar, aday adaylarına başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.