Alanya Alanya'daki minikler 23 Nisan coşkusunu bahçelerinde ve balkonlarda kutladı

Alanya'daki minikler 23 Nisan coşkusunu bahçelerinde ve balkonlarda kutladı

23.04.2021 - 15:26 | Son Güncellenme:

Alanya'daki minikler 23 Nisan coşkusunu bahçelerinde ve balkonlarda kutladı

Alanyadaki minikler 23 Nisan coşkusunu bahçelerinde ve balkonlarda kutladı

 

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu balkonlarında ve bahçelerinde kutladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda minikler 101'inci yıl coşkusunu evlerinin balkonlarını süsleyerek ve videolar paylaşarak kutluyor. Koronavirüs salgını kısıtlamaları, sokağa çıkamayan çocukların, Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği bugünü kutlamalarına engel olamadı. Evde şiirler okuyan, odalarını ve balkonları süsleyen çocuklar, kısıtlama saatlerinde dışarı çıkamadıkları için balkon ve bahçelerinde oyunlar oynadı.

ÇOCUKLAR İÇİN BALKONU SÜSLEDİK, GÖSTERİLERİNİ YAPTILAR

Kısıtlamanın gölgesinde çocuklarıyla 23 Nisan'ı kutladıklarını söyleyen Güngör Erdoğan (30), “Balkonlarda kutlama yapıldı, şiirler okundu. Gösteri yapmak istedik ama olmadı. Mesela geçen sene oğlumun okulda gösterisi vardı ama pandemiden dolayı yapamadı. Evde yapmak zorunda kaldık. Bu sene de yapılamadı. Okulda arkadaşlarıyla olsa daha iyi olurdu. Gösteriye katılsa daha iyi olurdu ama pandemiden dolayı olamadı. Evde süslemeler yaptık, şiirler okudular. Çok üzüldük ama onlar için balkonu süsledik, gösterilerine evde devam ettiler. Bu pandemi sürecinden bir an evvel kurtulalım da çocuklar yine gösterilerini yapabilsinler" dedi.

FOTOĞRAFLI