Alanya Parkta uyuşturucu alışverişine 2 tutuklama

Parkta uyuşturucu alışverişine 2 tutuklama

02.06.2020 - 16:08 | Son Güncellenme:

Parkta uyuşturucu alışverişine 2 tutuklama

Parkta uyuşturucu alışverişine 2 tutuklama

 

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde parkta uyuşturucu ticareti yaparken yakalanarak gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı. Şüphelilerle birlikte 456,92 gram esrar ve metamfetamin ele geçirildi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar kapsamında dün bir parka baskın düzenlendi. Polisler M.C.D.'nin (20) bir parkta uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takipte Hacet Mahallesi'ndeki bir parkta H.Ç.'nin (20), M.C.D. ile buluşarak para karşılığı uyuşturucu madde satın aldığı belirlendi. H.Ç.'nin daha sonra aldığı uyuşturucu maddeleri V.B.'ye (21) götürmesinin ardından polis harekete geçti. Takibe alınan 3 şüpheli yapılan baskınla gözaltına alınırken, şüphelilere yapılan üst aramasında toplam 3.56 gram esrar, 20.87 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, 3 ŞÜPHELİ SERBEST

Soruşturmayı genişleten ekipler, M.C.D.'nin ikametine de operasyon düzenledi. İkamette bulunan S.O. (24) ve R.B. (25) de yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca evde yapılan aramalarda 432,49 gram esrar ele geçirildi.

Haklarında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapılan V.B., S.O. ve R.B. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. H.Ç. ve M.C.D. ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklandı.

FOTOĞRAFLI