Alanya Yaylalarda kar mesaisi

Yaylalarda kar mesaisi

28.01.2022 - 17:10 | Son Güncellenme:

Yaylalarda kar mesaisi

Yaylalarda kar mesaisi

 

ALANYA, (DHA) - ALANYA Belediyesi, kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği yaylalarda mahsur kalan vatandaşlara yardım ettti.

Kent merkezinde şiddetli yağışla, yüksek kesimlerde ise karla mücadelesini sürdüren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını yürütüyor. Ekipler, Gedevet, Dere, Dere Türbelinas, Mahmutseydi, Türktaş, Süleymanlar başta olmak üzere kar yağışının etkili olduğu bölgelerde mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişti.

SEYAHAT ZORUNLULUĞU OLAN VATANDAŞLARIN YOLU AÇILDI

EKipler, cenaze sebebiyle Dere mahallesine giderken kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan vatandaşın yardım etti. Talat Yıldız, "Yollar yağış nedeniyle kapalıydı. Cenazeye yetişmeye çalışıyoruz. Alanya Belediyesi yolumuzu açarak güvenli hale getirdi" dedi.

'BAŞKANIMIZ KAPANAN YOLLARA ANINDA MÜDAHALE ETTİ'

Dere Mahalle Muhtarı Hüseyin Uysal da "Belediyemiz gece gündüz demeden yolların açılması için mücadele verdi. Çok kar yağıyor. Yağış başladığından beri Alanya Belediyesi ekipleri tam kadro çalışıyor. Şu anda da greyder ve kepçelerle mücadele sürüyor. Yolların açılmasıyla birlikte yoğun bir trafik de başladı. Vatandaşlarımız bölgeye gelmeye başladı" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI