Antalya ATSO AKADEMİ’DEN 4 FARKLI KONUDA EĞİTİM

ATSO AKADEMİ’DEN 4 FARKLI KONUDA EĞİTİM

24.04.2016 - 09:48 | Son Güncellenme:

.

ATSO AKADEMİ’DEN 4 FARKLI KONUDA EĞİTİM

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından 4 farklı eğitim düzenleneceğini bildirdi.
ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından “Proses Tabanlı Risk Yönetimi Eğitimi”, “Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyeti Eğitimi”,” TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” ile “ATSO Elmalı Temsilciliği’nde Davranışların Dili ve Etkin Beden Dili Eğitimi” konu başlıklarında 4 farklı eğitim düzenleneceğini bildirdi. ATSO Akademi’nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerine devam ettiğini belirten Çetin, “Son derece faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz” dedi.
Başkan Davut Çetin eğitimlerle ilgili şu bilgileri verdi:“25-26 Nisan tarihlerinde Eğitmen Sevgi Ölgün Kocabaş tarafından “Proses Tabanlı Risk Yönetimi”, 27 Nisan tarihinde eğitmen Dr.M.Naci Çuhacı tarafından “Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyeti”, 28-29 Nisan tarihlerinde ise eğitmen Ahmet Eryurt tarafından “TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” verilecek.
ELMALI’DA ETKİLİ BEDEN DİLİ EĞİTİMİ
26 Nisan’da Elmalı’da üyelere yönelik olarak “Davranışların Dili ve Etkin Beden Dili” eğitimi gerçekleştireceklerini belirten Çetin, “Eğitmen Okyar Atilla tarafından katılımcılara, etkili iletişim iş ve özel yaşamda neden önemlidir? Yaşanabilecek iletişim kazaları nelerdir? Dinlemek duymak mıdır? Beden dilinin etkin kullanımı ne avantajlar sağlar? Etkili konuşmanın püf noktaları, etkili iletişimin 10 alışkanlığı gibi konu alt başlıkları hakkında bilgiler verilecek. Eğitimlerin sonunda katılımcılarımız sertifika almaya hak kazanacaklar. Tüm üyelerimizi ve çalışanlarını eğitimlerimize bekliyoruz” diye konuştu.