Antalya Başkan Sözen, Yeni Asfalt Tesisini İnceledi

Başkan Sözen, Yeni Asfalt Tesisini İnceledi

21.06.2017 - 19:12 | Son Güncellenme:

.

Başkan Sözen, Yeni Asfalt Tesisini İnceledi

ANTALYA (AA) - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni kurulan asfalt plent tesisini inceledi.

Haberin Devamı

Manavgat Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sözen, kurulma çalışmaları devam eden yeni plent tesisinde incelemerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Sözen, hizmete girecek yeni asfalt üretim tesisine ilişkin yaptığı değerlendirmede, eski tesisin büyüyen Manavgat’a yetmemesi nedeniyle yeni tesis alma girişimi başlattıklarını hatırlattı.

Eski plent tesisinin saatte 50 ton asfalt üretme kapasitesine sahip olduğunu, yeni tesisin ise 240 ton asfalt veriminde olacağını kaydeden Sözen, yeni tesis sayesinde Manavgat’ta daha hızlı ve kaliteli asfalt hizmeti vereceklerini dile getirdi.

Sözen, yeni tesiste gelecek ay üretime başlanmayı planlandıklarını belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Her geçen gün büyüyüp gelişen Manavgat'ta, belediye olarak eski sistemlerle hizmet etmek oldukça zordu. 106 mahallemize ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götüren Manavgat Belediyemize yeni bir asfalt plent tesisi kurma gereksinimi doğdu. Biz de girişimlerimizi yaparak tesisimizi yeniledik. Bir aya kadar sistemin faaliyete geçmesini planlıyoruz. İncelemelerimizi yaptık. Sistemin en iyi şekilde işletilmesi için teknik çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni sistemle, asfalt çalışmalarımızı hızlandırmayı planlıyoruz."