Antalya BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜRHAN, AKSU’DA

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜRHAN, AKSU’DA

13.03.2014 - 17:56 | Son Güncellenme:

.

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÜRHAN, AKSU’DA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Antalya’nın Aksu ilçesinde yapılacak olan Antalya mitinginin hazırlıkları ile ilgili olarak kente geldi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, 20 Mart tarihinde yapılacak olan miting öncesi geldiği Antalya’da BBP Aksu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hulusi Kızılkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Kanat, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Veysel Demir, Kumluca Belediye Başkan adayı İbrahim Tamtürk, Finike Belediye Başkan adayı İsmail Arslan ve İl Başkanvekili Nihat Büyükgebiz de yer aldı.
BBP Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım ve meclis üyesi adayları ile görüşen Gürhan, “Aksu’da adayımız İsa Yıldırım büyük oy farkı ile yeniden seçilecek. Biz sadece oy getirecek insanları aday olarak seçmedik. Bizim gibi dürüst, hesap verecek insanları aday yaptık. Bu konuda da Aksu adayımıza kefiliz. Vatandaş şeffaf, dürüst, güvenilir başkan istiyor. Bu millet hırsızlardan bıktı. Artık hizmetten çok, dürüst, düzgün insan istiyor. BBP adaylarını seçerken biz bunlara dikkat ettik. Şeffaf olup, birlikte belediyecilik yapacağız. Her şeyi milletle yapacağız, hatadan dönmesini bileceğiz” dedi.
BBP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hulusi Kızılkaya ise yaptığı konuşmada, “Bizim arkamızda bizi yöneten güçlerimiz yok. BBP’nin tek derdi millet. Bizim belediyeciliğimizde halka kapılarımız her zaman açık olacak” diye konuştu.
Aksu Belediye Başkanı ve BBP adayı İsa Yıldırım da, “Halkın ihtiyacı olan dürüstlük BBP’de var. Aksu’da biz ilkleri yaptık. Bunları dürüstlüğümüzle başardık. Vatan diyen, çocukların geleceğini düşünen ister AKP’li ister MHP ya da CHP’li olsun hepsine kapımız açık” şeklinde konuştu.
Aksu’da 20 Mart’ta yapılacak olan Antalya mitinginin ardından Muhsin Yazıcıoğlu için Mevlit okutulacağı bildirildi.