Antalya Cezaevinde iftar programı

Cezaevinde iftar programı

21.04.2022 - 12:13 | Son Güncellenme:

Cezaevinde iftar programı

Cezaevinde iftar programı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda protokol mensupları ve hükümlülerin katılımıyla iftar programı düzenlendi.
Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunun açık kısmında verilen iftar programına, Vali Ersin Yazıcı, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, cumhuriyet başsavcı vekilleri, mahkeme başkanları ve cumhuriyet savcıları, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, ceza infaz kurumu müdürleri ve personeli, jandarma bölük komutanı ve personeli ile burada kalan tüm hükümlüler katıldı.
İftar programı tasavvuf musikisi dinletisi, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. İftar vaktinin girmesiyle okunan ezanın eşliğinde hep birlikte oruçlar açıldı.

FOTOĞRAFLI