Antalya Çocuklara 23 Nisan hediyesi

Çocuklara 23 Nisan hediyesi

22.04.2021 - 15:55 | Son Güncellenme:

Çocuklara 23 Nisan hediyesi

Çocuklara 23 Nisan hediyesi

 

ANTALYA, (DHA) - ÖZEL Termessos Hastanesi ve Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen '23 Nisan' konulu resim yarışmasında ilk ve ortaokullarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki resmi ve özel ilkokul ile ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ödüllü resim yarışmasında, Süleyman Külahçı İlkokulu 2-B sınıfından Meryem Azra Odabaşı birinci, Yukarı Karaman Perge Rotary İlkokulu 1'nci sınıf öğrencisi Azra Zorlu ikinci, Yeşilbayır İlkokulu 1-B sınıfından Mira Aldemir üçüncü oldu.
Ortaokullarda Yeşilbayır Ayşe Sak İmam Hatip Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Elif Gökçe birinci, Yeşilbayır Ayşe Sak Ortaokulu 5-B sınıfı öğrencisi Ümmühan Ece Avcı ikinci, yine Ayşe Sak Ortaokulu 5-C sınıfı öğrencisi Elif Güner üçüncü oldu.
Özel Termessos Hastanesi toplantı solonunda düzenlenen ve sosyal mesafeye titizlikle uyulduğu gözlenen törende, bisiklet, tablet ve alışveriş çeki ile her aileden iki kişiye CheckUp paketi ödülleri verildi. Ödülleri, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Recep Salih Tetikcan, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Mendi, Hastane Genel Müdürü Reşit Ağar, Başhekim Doç.Dr. Cengiz Özbek ve Döşemealtı ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selma Benli takdim etti.

FOTOĞRAFLI